ZİRAAT ODASI BAŞKANI UĞUR’DAN BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

ZİRAAT ODASI BAŞKANI UĞUR’DAN BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Orhan Uğur, Osmaneli Ziraat Odasına bina yapma sözü veren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e şimdiden teşekkür...

A+A-

Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Orhan Uğur, Osmaneli Ziraat Odasına bina yapma sözü veren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’e şimdiden teşekkür etti. 
Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Orhan Uğur, geçtiğimiz hafta, il ve ilçe Ziraat Odaları başkanları ile, beldiye başkanına yaptıkları ziyarette, Osmaneli merkezinde bulunan belediye arsasına Ziraat Odasına tahsis edilmek üzere bina yapma sözü veren Belediye Başkanı Münür Şahin’e Osmanelili çiftçiler adına teşekkür ederek; “Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin, odamız için 150 M’lik bir bina yapacağını, odamızın yönetim birimlerinin kullanacağı, ayrıca Osmaneli yöresel ürünlerinin de satışının yapılabileceği bir mağazanın da bulunacağı bina için Sayın Belediye Başkanımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Yıllardır kiralık binalarda ve ofislerde hizmet vermeye çalışan odamız, yapılacak olan bina ile çiftçilerimize daha iyi hizmet etme fırsatını yakalayacaktır. Osmanelili çiftçilerimize büyük katkı sağlayacak olan binanın şimdiden hayırlı olmasını diliyor, Belediye Başkanımız Sayın Münür Şahin’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

 


Bu haber toplam 2281 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum