YUSUF ERBAŞ CAMİCEDİT MAHALLESİNE ADAY

YUSUF ERBAŞ CAMİCEDİT MAHALLESİNE ADAY

31 Mart Yerel seçimleri için geri sayıma geçildiği bu günlerde Mahallelerde Muhtar adayları çıkmaya devam ediyor. Osmaneli ilçesinde en çok muhtar adayı...

A+A-

31 Mart Yerel seçimleri için geri sayıma geçildiği bu günlerde Mahallelerde Muhtar adayları çıkmaya devam ediyor. Osmaneli ilçesinde en çok muhtar adayı çıkartmakla ünlü olan Camicedit Mahallesinden Yusuf Erbaş’da Muhtar adaylığını açıkladı. Gazetemizi ziyaret ederek Muhtar adayı olduğunu söyleyen Yusuf Erbaş; “31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli idareler genel seçimlerinin ülkemize, milletimize ve ilçemize aynı zamanda mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.
27 yıldır ilçemizde esnaflık yapmaktayım. Memleket sevdasıyla iki dönem Belediye Başkanlarımız Rahmetli M. Selahattin Çetintaş ve Mehmet Isıkan ile ilçe yöntiminde iç içe çalışarak ilçemize hizmetlerde bulundum. İlçemizde faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yaptım ve yapmaktayım. Hayatım boyunca ilke edindiğim “Halka Hizmeti, Hakka Hizmettir” anlayışını tüm benliğimde hissederek görev ve sorumluluk bilinciyle mahallemizin muhtar adayı olarak sizlerin huzuruna çıkıyorum. Sizlerden önce dua sonra güçlü bir şekilde desteklerinizi bekliyorum. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele erişmek dileklerimle” dedi. Muhtar adayı Yusuf Erbaş Aza adaylarınında Mevlüt Yıldız, Şadi İncekara, Gül Sarı, Necmiye Has, Recep Çambel, Tuncay Erik, Musa Karadaş ve Mehmet Yenice olduğunu açıkladı. 

0327b381-1fbf-4279-95ac-111cfb71eb4b.jpg

 

Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.