YÖNETİCİLERE LİDERLİK EĞİTİMİ

YÖNETİCİLERE LİDERLİK EĞİTİMİ

Okul ve kurum yöneticilerinin yönetim ve liderlik becerilerinin geliştirilmesi, karar süreçlerini planlama, uygulama ve örgütsel davranışın yönetimi konularında...

A+A-

Okul ve kurum yöneticilerinin yönetim ve liderlik becerilerinin geliştirilmesi, karar süreçlerini planlama, uygulama ve örgütsel davranışın yönetimi konularında hazır bulunuşluk düzeylerinin arttırılması amaçla  Milli Eğitim Müdür Yardımcılarına, Şube Müdürlerine ,  Resmi ve Özel Okul/Kurum Müdürlerine, Prof. Dr. Necati Cemaloğlu tarafından “Okul Yönetimi ve Liderlik Eğitimi” verildi.İnteraktif yöntemler ile drama, oyun, soru-cevap, anlatma-takrir ve problem çözme yöntemlerinin kullanıldığı eğitimde Prof. Dr. Necati Cemaloğlu, okul yönetiminde dikkat edilmesi gereken konuları eğlenceli ve ilgi çekici şekilde eğitim yöneticilerimize anlattı. Lider olmanın gereklerinden ve iyi bir liderin davranış biçimlerinden söz etti.
Eğitimle ilgili düşüncelerini dile getiren İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bektaş Uçkun,  okul ve kurum yöneticilerimizin mesleki yeterliklerini ve hazır bulunuşluk düzeylerini artırmak amacıyla düzenlenen eğitimin, yöneticilerimizin meslek hayatlarında önemli farkındalıklar oluşturacağını belirtti. Bu eğitim sonunda edindikleri birikimle şimdiye kadarki davranışlarını karşılaştıran yöneticilerimizin, kendilerine daha başarılı olacakları bir yol çizeceklerine inandığını ifade eden Bektaş Uçkun, eğitimi veren Prof. Dr. Necati Cemaloğluna teşekkür etti.


Bu haber toplam 1821 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.