“YOL DEMEK MEDENİYET DEMEKTİR”

“YOL DEMEK MEDENİYET DEMEKTİR”

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, beraberinde, Çerkeşli Köyü Muhtarı Mustafa Metin, Hisarcık-Beşevler Köyü Muhtarı Mustafa Canbaz ile Eski Çerkeşli ile...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, beraberinde, Çerkeşli Köyü Muhtarı Mustafa Metin, Hisarcık-Beşevler Köyü Muhtarı Mustafa Canbaz ile Eski Çerkeşli ile Düzmeşe köyü bağlantı yolu ile Çerkeşli, Beşevler, Oğulpaşa köylerimizin bağlantı yollarında yapılan planlamaları ve devam eden yol çalışmalarını İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Gökhan Yakşe’den ve teknik ekipten bilgiler alarak incelemelerde bulundu.
Köy yollarında incelemelerde bulunan Kaymakam Yavuz; Yol demek medeniyet demektir. Yol demek dostluk demektir. Yol demek birlik beraberlik ve kardeşlik demektir. Yol demek insanların zenginleşmesi demektir. Bu nedenle Osmaneli ilçemizin köy yollarının ve köyler arasındaki ara bağlantı yollarının her daim kullanılabilecek şekilde hazır olması için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İl Özel idaresi ekiplerimize ve yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

yol-demek-medeniyet-demektir-1-(1).jpg

 

Bu haber toplam 3443 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.