YILSONU EĞİTİM ETKİNLİKLERİ

YILSONU EĞİTİM ETKİNLİKLERİ

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün öncülüğünde, Osmaneli’de bulunan tüm okullar Yıl Sonu Eğitim Etkinliği düzenlediler. Yıl Sonu...

A+A-

Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün öncülüğünde, Osmaneli’de bulunan tüm okullar Yıl Sonu Eğitim Etkinliği düzenlediler. 
Yıl Sonu Eğitim Etkinliğinin açılışı, Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, Kurum Daire Müdürleri, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımıyla 11 Haziran 2019 Salı günü Saat 14.00’da Osmaneli Kapalı Pazar yerinde açıldı. 
Okullarda öğrenci ve öğretmenlerin yaptıkları ürünler, öğrenci velilerinin evlerinde hazırladıkları yiyecekler, açılan stantlarda okullara gelir getirmesi amacı ile satışa sunuldu. Okullar yararına açılan kermeslerde de satışlar yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yıl Sonu etkinlikleri 11 Haziran ve 12 Haziran tarihlerinde açık olacak. Yıl Sonu Etkinliği ile ilgili olarak konuşan Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm okullarımızın katılımıyla yılsonu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Okullarımızda öğrencilerimizin öğretmenlerinin destek ve yardımları ile yapmış olduğu sanatsal ürünler, okullarımıza gelir getirmesi amacıyla satışa sunuluyor. Ayrıca bu etkinlikte Osmaneli’deki okullarda öğenim gören öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşmalarını da sağlamış oluyoruz” dedi.  

yilsonu-egitim-etkinligi-1.jpg

 

Bu haber toplam 1514 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.