“YETKİLİLER HALA NEYİ BEKLİYORLAR”

“YETKİLİLER HALA NEYİ BEKLİYORLAR”

31 Mart Yerel Seçimlerine 3,5 ay gibi bir zaman kalmasına rağmen, 3 dönemdir Osmaneli’de iktidar olan Ak Parti’nin hala Belediye Başkan adayını açıklayamaması,...

A+A-

31 Mart Yerel Seçimlerine 3,5 ay gibi bir zaman kalmasına rağmen, 3 dönemdir Osmaneli’de iktidar olan Ak Parti’nin hala Belediye Başkan adayını açıklayamaması, Ak Partilileri olduğu kadar vatandaşları da merak içerisinde bırakıyor. 
Ak Parti 2004 Yerel seçimlerinde kazandığı Osmaneli Belediye Başkanlığını 3 dönemdir devam ettiriyor. Geçmiş seçimlerde Belediye Başkan adayını açıklamada sıkıntı yaşamayan Ak Parti, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için hala adayını açıklayamamaış olması, Ak Partililer de olduğu kadar diğer vatandaşlarda da merka konusu olmaya devam ediyor. Bilindiği gibi Ak Parti’de Mustafa Kürek, Hayati Kaba Belediye Başkan aday adayı olmuşlardı. Mevcut Belediye Başkanı Münür Şahin’in doğal aday adayı olduğu ortamda hala adayın açıklanmaması dolayısıyla konuştuğumuz Ak Partililer, “Seçimlere 3,5 ay gibi bir zaman kaldı. Diğer partiler adaylarını açıkladı, çalışmalarını hızlı bir şekilde yapıyorlar. Ak Partililer olarak bizler hala beklemekteyiz. Osmaneli’de 3 Belediye Başkan aday adayımız var. Bunların içerisinden birisini aday göstermek çok mu zordur. Sürecin uzaması bizlerde tedirginlik ve stres meydana getirmektedir. Yine sürecin uzamasıyla herkes ayrı birşeyler konuşmaktadır. Bu da vatandaşların kafalarının karışmasına neden olmaktadır. Belediye Başkan adayımızı açıklayacak olan yetkililerimizin hala neyi beklediklerini, neyin hesabını yaptıklarını bilmiyoruz. 3 aday adayının olduğu ve sürecin uzadığı bu ortamda parti içi kutuplaşmalardan ve guruplaşmalardan korkmatayız. Ak Parti Belediyeciliği Osmaneli ilçemize bu kadar hizmet etmişken, bu hizmetlerin devam edebilmesi için adayımızın bir an önce açıklanmasını bekliyoruz. Yoksa Ak Parti yetkilileri Osmaneli’de Belediye Başkan adayımızı 1 Nisan’da mı açıklayacaklar, çok merak etmekteyiz” dediler. 

 


Bu haber toplam 2167 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum