YERLİ YATIRIMCILARIMIZIN ÇOĞALMASINI İSTİYORUZ

YERLİ YATIRIMCILARIMIZIN ÇOĞALMASINI İSTİYORUZ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Kurduğu Emir İmalat Makinaları Sanayi ve Ticaret AŞ ile profosyonel yöneticilik sonrası sektöründe birçok şirkete...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Kurduğu Emir İmalat Makinaları Sanayi ve Ticaret AŞ ile profosyonel yöneticilik sonrası sektöründe birçok şirkete makina imalatına başlıyan İbrahim Evcen'i işyerinde ziyaret etti. Belediye Sağlık İşleri Müdürü Abdullah Tetik ile birlikte Osmanelili İşadamı Evcen’i ziyaret eden BaşkanŞahin, Evcen’den yatırımları hakkında bilgi aldı. Başkan Şahin ziyarette; “Türkiye’in çok önem arzeden imalat makina sanayinde özellikle de kurlardaki yükseliş dikkate alındığında üretim yapmak çok değerli.
Özellikle Osmaneli'den istihdama özen gösteren Emir İmalat Makinaları Sanayi ve Ticaret AŞ yeni yatırımlarla inşallah ilçemizin gururu olmaya devam edecek. Allah, kardeşimizin yolunu açık etsin ve kolaylıklar versin. Osmaneli’nin kalkınmasında ki en büyük paylardan biri de Sanayileşme olacaktır. Son yıllarda Belediye Sanayi Parselleri ile yeni yeni sanayicilerimiz Osmaneli ilçemize yatırım yapmaktadırlar. Özellikle yerli anayicilerimizin çoğalmasını ve Osmaneli ilçemize yatırım yapmalarını bekliyoruz. Yerli yatırımcılarımız ile her zaman gurur duyduk ve duymaya da devam edeceğiz. Ziyaretimizde gösterdiği ilgi ve misafirperliği için İbrahim Evcen kardeşimize teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emir İmalat’ın sahibi İbrahim Evcen’de; “Osmaneli hepimizin, Osmaneli ilçemize yatırım yapmak imkânı olan her işadamının da görevi olduğuna inanıyorum. Osmaneli ilçemizin kalkınması, Devlet, Yerel Yönetim, Sanayici ve esnaflarımızın el ele vermesi ile olacaktır. Hep birlikte taşın altına el koyarak, Osmaneli’nin gelişmesini sağlıyacağız. Gelecek nesillere çok daha güzel, huzur içinde yaşanabilecek bir Osmaneli bırakmak bizlerin asli görevidir. Bizler de bu görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkanımıza da teşekkür ediyoruz” dedi. 

yerli-yatirimcilarimizin-cogalmasini-istiyoruz.jpg

 

Bu haber toplam 1523 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.