YENİDEN REFAH PARTİSİ TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

YENİDEN REFAH PARTİSİ TEŞKİLATINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

 Yeniden Refah Partisi (YRP) Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu beraberinde Siyasi işler başkanı Hasan Balcı ve Tanıtım ve Medya başkanı Halil...

A+A-

 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu beraberinde Siyasi işler başkanı Hasan Balcı ve Tanıtım ve Medya başkanı Halil Talih ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler. 

Gazetemizde Yazı İşlr Müdürümüz Mehmet Erdem tarafından karşılanan YRP ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, gazetemizin yeni taşınmış olduğu bürosu için hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Vahit Uğurlu ziyarette yaptığı açıklamada; “Mehmet Bey bilindiği gibi 2019 yılının Şubat ayında partimizin kuruluşunu gerçekleşirdik. O günden bu yana, Osmaneli için, Osmanelili hemşehrilerimiz için çalışmalar yapıyoruz. Osmaneli ilçemizin birçok konudaki meselesine değinerek önerilerde bulunduk. Bu önerilerimizi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Gerek Osmaneli’mizin köylerini, gerek ilçe merkezinde birçok sanayi kuruluşunu, kurum ve kuruluşlar ile birlikte kişileride ziyaret ederek, hem partimizi anlatmaya çalışıyoruz, hem de gerek ülke ve milletimizin meselelerini anlatıyor ve çözüm öenerilrinde bulunuyoruz. Bizler Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın önderliğinde, Rahmetli Genel Başkanımız hocamız Necmettin Erbakan’ın milli görüş çizgisinden sapmadan, yol değiştirmeden vatanımıza ve milletimize hizmet için bir yola çıktık ve bu yolda yürümeye de and içtik. Milletimize hizmet yolunda büyük heyecan duyuyoruz ve bu heyecan da bizleri çalışma ve hizmet konusunda daha da şevklendiriyor. Yeni büronuzun hayırlara vesile olmasını ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.  Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de YRP İlçe Başkanı ve Yöetim Kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi. 


yrp-teskilatindan-gazetemize-ziyaret.jpg

Bu haber toplam 11205 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.