YENİDEN HAYAT BULUYOR

YENİDEN HAYAT BULUYOR

Osmaneli ilçesinin en güzel mekânlarından biri olan, Sakarya nehri kenarındaki Kulüp binası onarılmaya başlandı. Birkaç yıldır atıl vaziyette...

A+A-

Osmaneli ilçesinin en güzel mekânlarından biri olan, Sakarya nehri kenarındaki Kulüp binası onarılmaya başlandı. 
Birkaç yıldır atıl vaziyette ve zaman zaman gazetemizde haberlere de konu olan 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü binası, Osmaneli Belediyesi tarafından tamir ve tadilata başlandı. Üst katında teras kafenin, alt katında spor salonunun ve kadınlara ait bir kafenin olacağı binanın tadilatı ile ilgili olarak Osmaneli Belediye başkanı Münür Şahin gazetemize açıklamada bulundu.

yeniden-hayat-buluyor.jpg

Başkan Şahin binanın çatısının kaldırılması incelemelerinde yaptığı açıklamada, “Bu binanın atıl vaziyette olması bizlerin de canını sıkmakta idi. Fakat hiçbir şey zamanı gelmeden olmuyor. İnşallah bu binayı çok daha güzel ve kullanışlı bir hale getirerek hemşehrilerimizin kullanımına açacağız. Binanın eskiyen ve çürüyen kısımlarını kaldırıyoruz. Üst kata teras şeklinde bir kafe yapacağız. Alt katta bulunan salonlardan biri spor salonu olacak. Yine ön kısma yani yola bakan salonu kadınlar kahvesi haline getireceğiz. Yola bakan üst kat 1308 Osmaneli Belediyespor kulübü binası olarak kalacak. Burası komple bir spor ve eğlence merkezi haline gelecek. Hemşehrilerimiz alt kattaki spor salonunda sporunu yapacak, üst katta çayını kahvesini yudumlayacak. İnşallah 2018 yılı yaz aylarına burasını komple hale getirip, hemşehrilerimizin kullanımına açacağız” dedi. 

Bu haber toplam 1545 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.