YENİDEN DİRİLİŞİN ADIDIR 15 TEMMUZ

YENİDEN DİRİLİŞİN ADIDIR 15 TEMMUZ

15 Temmuz Alçak FETÖ darbe girişimin 2. Yıl dönümü etkinlikleri Osmaneli ilçesinde Pazar günü de devam etti. 15 Temmuz Pazar günü Saat 11.00’da...

A+A-

15 Temmuz Alçak FETÖ darbe girişimin 2. Yıl dönümü etkinlikleri Osmaneli ilçesinde Pazar günü de devam etti. 

sehitlik3.jpg
15 Temmuz Pazar günü Saat 11.00’da Osmaneli’de Şehitlik ziyaret edilerek Kur’anı Kerim okundu dualar edildi. Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Daire Müdürleri, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Belediye Meclis Üyeleri, Osmaneli İlçe Müftüsü, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, Şehit aileleri ve vatandaşların katıldığı etkinlikte, Şehitlerin aziz ruhlarına Kur’anı Kerim Tilavetinde bulunuldu, dualar edildi. Şehitlik ziyaretinin ardından öğle namazından önce Fatih Camii’nde Şehitlerin aziz ruhlarına Mevlidi Şerif okutuldu.
Fatih Camii’ndeki programa da Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Protokol ve vatandaşlar kalabalık bir şekilde iştirak ettiler. Fatih Camii’nde okunan mevlidin ardından katılanlara pilav ikramında bulunuldu.  Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin 15 Temmuz ile ilgili olarak; Öncelikle 15 Temmuz ve bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün Gazilerimize Şifalar ve bundan sonrası için huzurlu bir ömür niyaz ediyorum. 15 Temmuz’a Alçaklığın, Millet tarafından durdurulduğu, alçaklara millet tarafından Osmanlı Tokadının atıldığı gündür diyorum. Emperyalist güçlere uşaklık edenlerin Millet tarafından yenildiği gündür 15 Temmuz. 15 Temmuz Türk Milletinin geleceği ve bekası açısından asla unutulmamalı ve unutturulmamalıdır. Bizlere, bizlerden öncekilere Çanakkale, Dumlupınar, Sakarya destanları nasıl anlatıldı ise, bizlerde bizlerden sonraki nesillere 15 Temmuz’u çok iyi anlatmalıyız. Vatanımıza göz koyacak olanların Türk Milleti ayağa kalktığında neler yapabileceklerini gördükleri bir gün olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günümüzde, programlarımıza eşlik eden bütün Osmanelililere canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Programımız akşam saat 20.00’de Belediye önündeki meydanda devam edecektir. Her 15 Temmuz’da olduğu gibi bu yılda Demokrasi nöbetimizi tutacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bundan sonra daha emin adımlarla daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz. Türk Milletinin yeniden dirilişinin adıdır 15 Temmuz” dedi. 

sehitlik1.jpgsehitlik2-001.jpgsehitlik5.jpg

Bu haber toplam 1441 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.