YENİ NORMALLEŞME DÖNEMİNE HAZIR

YENİ NORMALLEŞME DÖNEMİNE HAZIR

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sadece paket hizmet verilenOsmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesisleri 01.Haziran Pazartesi gününden itibaren...

A+A-

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sadece paket hizmet verilenOsmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler tesisleri 01.Haziran Pazartesi gününden itibaren halka hizmet sunmaya başladı. Osmaneli Belediyesi tarafından, Tesislerde son ilaçlama ve bakım işlemleride tamamlandı. Çok geniş bir alanı kapsayan tesisler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her ortamda hatırlattığı; " Maske, Mesafe, Temizlik" kurallarına uygun hizmet verecek. Her türlü sağlık önleminin alındığı Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesisleri eskiden olduğu gibi yine vatandaşların hizmetinde olacak. Izgara çeşitleri, yöresel yemekler ve yöresel ürünlerle tesisler, tercih edilen mekân olacak. Çocuk parkları ve çok sayıdaki oturma ve de park alanlarıyla koronavirüs riskinden uzak bir mekân vatandaşları bekliyor olacak.
Yine 01.Haziran Pazartesi gününden itibaren Osmaneli şehir merkezindeki parklar, spor tesisleri, sosyal alanlar, oyun grupları koronavirüs kurallarına uygun olarak halkın huzur bulacağı alanlar olacak. Osmaneli Belediyesinin bu alanlarda yapmış olduğu titiz hijyen çalışmaları ve alınan tedbirler sonucunda vatandaşlar, korkmadan, çekinmeden bu alanları kullanabileceklerdir. 

yeni-normallesme-donemine-hazir-2.jpg

 

Bu haber toplam 5361 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.