YENİ FUTBOL SAHASINA İLK KAZMA VURULDU

YENİ FUTBOL SAHASINA İLK KAZMA VURULDU

 Seçildiği günden beri Bayırköy beldesinde yapmış olduğu projelerle ödüller kazanan ve Bayırköy’e eserler inşa etmeye devam eden Belediye Başkanı...

A+A-

 

Seçildiği günden beri Bayırköy beldesinde yapmış olduğu projelerle ödüller kazanan ve Bayırköy’e eserler inşa etmeye devam eden Belediye Başkanı Mustafa Yaman, yeni bir projeye daha imza atıyor. Bayırköy’de eksikliği hissedilen futbol sahası için ilk kazmayı vuran Başkan Yaman, “Beldemizde inişdibi mevkiinde bulunan arsaya yapılacak 106x60=6360 m2 büyüklüğündeki, futbol sahası hafriyat çalışmaları için, ilk kepçeyi bugün vurmuş bulunuyoruz..
 Beldemizin büyük projelerinden biri olan Gölet projesiyle birlikte bu mevkide bulunan futbol sahası da bu proje kapsamında kaldı. Beldemizde futbol sahasına büyük ihtiyaç vardı. Gençlerimize yönelik çalışmalarımıza bir yenisini daha ekleyerek, inişdibi mevkiinde bulunan arsaya yeni futbol sahasının hafriyat çalışmalarına, başladık. En kısa zamanda da tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz. Yeni futbol sahamız şimdiden beldemize, beldemiz de yaşayan herkese hayırlı olsun.” Dedi. 


Bu haber toplam 2365 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.