YENİ BAŞKAN FİKRET ATAPAY

YENİ BAŞKAN FİKRET ATAPAY

1308 Osmaneli Belediyespor kulübünün başkanlığına Fikret Atapay seçildi. Yapılan kongrede başkanlığa seçilen Fikret Atapay, kulübün onursal Başkanı...

A+A-

1308 Osmaneli Belediyespor kulübünün başkanlığına Fikret Atapay seçildi. 
Yapılan kongrede başkanlığa seçilen Fikret Atapay, kulübün onursal Başkanı Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Kulüp başkanlığına seçilen Fikret Atapay, “Uzun yıllardır kulübümüze yönetici olarak hizmet etmekteydim Kısmette Kulüp başkanı olarak da hizmet etmek varmış. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada Osmaneli ilçemizin çocuklarına 17 branşta spor yaptırmaya, onları sportif yönden eğitmeye devam edeceğiz. 1308 Osmaneli Belediyespor’umuzun amacı, kendi özkaynaklarını değerlendirerek, üst klasmanlara ve milli takımlara sporcu yetiştirmektir. Üstlenmiş olduğumuz bu misyonu daha da üst seviyhelere çıkartmak için yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte çalışacağız. 1308 Osmaneli belediyespor’un bu günlere gelmesinde en çok emeği ve desteği olan Onursal Başkanımız, Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin’e çok teşekkür ediyor, bundan sonra da onun manevi destekleri ile şampiyon takımlar ve şampiyon sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi. 
Osmaneli Belediye Başkanı ve Kulübün onursal başkanı Münür Şahin’de, kulübün yeni başkanı ve yöentim kurulu üyelerini tebrik ederek; “1308 Osmaneli Belediyespor, sadece futbol’da değil sporun hemen her branşında faaliyetlerini sürdürecektir. Bizlerin amacı sadece sportif yönden başarılı gençler yetiştirmek değil, aynı zamanda Milli ve manevi değerler üzerinden de gençlerimizi, çocuklarımızı yetiştirmektir. Yeni başkan ve yönetim kurulumuz hayırlı olsun” dedi. 

yeni-baskan-fikret-atapay-2.jpg

 

Bu haber toplam 4409 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum