YENİ ATANACAK YÖNETİMLERE BAŞARILAR DİLİYORUM

YENİ ATANACAK YÖNETİMLERE BAŞARILAR DİLİYORUM

OSMANELİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI CEMİL ÖZKAHYA "YENİ ATANACAK YÖNETİMLERE BAŞARILAR DİLİYORUM"

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisinde 1 Kasım seçimlerinden sonra bir türlü durulmayan sular, şimdi de Ülkü Ocaklarına sirayet etmeye başladı. Yaklaşık 2 yıldır Bilecik Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Avukat Mehmet Fazlı Güner, 10 Mart 2017 Cuma günü görevini Fatih Yaşar’a devretti. Ülkü Ocakları başkanlığı devir teslim töreninden sonra, ilçe Ocak başkanları da görevlerinden istifa ettiler.

Bozüyük Ocak Başkanı Mehmet Ali Arısoy, Söğüt Ocak Başkanı Mehmet Dülger, Osmaneli Ocak Başkanı Cemil Özkahya ve Yenipazar Ocak Başkanı Mesut Özmen’de yeni atanan Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Yaşar’ın yeni yönetim kurmada daha rahat hareket etmesi amacıyla görevlerini bıraktıklarını söylediler. 
Gazetemizi ziyaret eden Osmaneli Ülkü Ocakları Başkanı Cemil Özkahya’da yaptığı açıklamada, “Bilecik Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Avukat Mehmet Fazlı Güner in Ocak başkanlığını devir etmesi sebebiyle Osmaneli Ülkü Ocağı Başkanlığı görevimden yeni atanan Ocak başkanının daha rahat çalışabilmesi için çekiliyorum. Yeni il Ocak başkanı ve atayacağı Osmaneli Ocak başkanına görevlerinde başarılar dilerim. Tüm ülkücü camiaya ve kamuoyuna duyurulur” dedi. 

osmaneli-ulku-ocaklari-baskani-cemil-ozkahya.jpg

Bu haber toplam 2184 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.