YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ

YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ

Osmaneli Belediyesi her süreçte yürüttüğü planlı, programlı hedeflerine yönelik çalışmalarla örnek belediyecilik sergiliyor. Spor konusunda örnek...

A+A-

Osmaneli Belediyesi her süreçte yürüttüğü planlı, programlı hedeflerine yönelik çalışmalarla örnek belediyecilik sergiliyor. Spor konusunda örnek bir alt yapı kulübü olan 1308 Osmaneli Belediye Spor 17 branşta faaliyetlerine devam ediyor. Gençlere ve çocuklara büyük önem veren Osmaneli Belediyesi son beş yılda yaptığı tesis yatırımları ile sporun her branşında bilimsel çalışmalarada imza atıyor.
Okulların tatil olması ile başlayan yaz spor okullarında Osmaneli Belediyesinin hedefi 500 öğrenciye hizmet vermek. Osmaneli’de ailelerin büyük destek verdiği yaz spor okullarında neredeyse doluluk derecesine gelindi. Çok değerli milli sporcularımızın, değerli spor hocalarımızın gözetiminde son derece bilimsel çalışma programları uygulanarak çocuklarımız, gençlerimiz yetiştiriliyor.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaz spor okullarını ziyaret etti. Hocalarla ve sporcularla sık sık bir araya gelen başkan Şahin sporcularlada sohbet etti. Başkan Şahin; “1308 Osmaneli Belediye Spor ile örf ve adetlerine, dinine, bayrağına, vatanına, milletine, devletine bağlı sporcular yetiştirmeyi hedefleyen kulübümüz, üst liglere ve milli takımlara da sporcular yetiştirmeyi hedefliyor” dedi. Başkan Şahin, sporculara, hocalara başarılar dilerken, çocuklarını yaz spor okullarına gönderen ailelere de teşekkür etti.

yaz-spor-okullarina-yogun-ilgi-1.jpg

 

Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.