“YATIRIMCILARIMIZA TAM DESTEK”

“YATIRIMCILARIMIZA TAM DESTEK”

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli’de kurulu bulunan ve en çok işçi istihdam eden şirket olan CP Standart Gıda San. Ve Tic. A.Ş’yi ziyaret...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli’de kurulu bulunan ve en çok işçi istihdam eden şirket olan CP Standart Gıda San. Ve Tic. A.Ş’yi ziyaret etti. Başkan Şahin ziyarette yaptığı açıklamada; 
“İlçemiz için çok önemli olan ve en çok çalışan sayısına sahip olan CP Standart Gıda San.ve Tic.AŞ.şirketimizi ziyaret ettik.Şirketimizin tekrar Osmaneli Tesislerine dönen Ümit Eser, Ozan Efir ve Zafer Seyyar ile bir araya geldik.Şirketimizin geleceği planladığı yatırımları ve ilçemize katkılarını konuştuk.
Osmaneli Belediyesi olarak bir taraftan yeni yatırımcıları ilçemize getirmeye çalışırken, diğer taraftan mevcut şirketlerimizinde yeni yatırımlarla büyümelerini hedefliyoruz. CP Standart Gıda San. Ve Tiç. AŞ de bu anlamda Osmaneli için önemli bir yabancı yatırımı. Yatırımcılarımıza ve bu şirketlerde çalışan değerli hemşerilerimize her zaman değer veriyor ve onarla birlikte Osmaneli Sanayi hedeflerini gercekleştirmeye çalışıyoruz.
Osmaneli ilçemizde faaliyet gösteren CP Standart Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ileçimzde en büyük çalışanı olan ve özelliklede bayan istihdamına ağırlık veren %100 yabancı sermayeli bir kuruluştur. Şirketimiz yöneticlerine ziyaretimize gösterdikleri ilgi içi teşekkür ediyor, yeni yatırımları için tam destek diyoruz” dedi. 

 


Bu haber toplam 3691 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.