“YAŞLILARIMIZ YEGÂNE DEĞERLERİMİZDİR”

“YAŞLILARIMIZ YEGÂNE DEĞERLERİMİZDİR”

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, 18-24 Mart Yaşlılar haftası münasebetiyle, evde Sağlık Hizmeti alan hastalara hanelerinde ziyaretlerde bulundu. Osmaneli M....

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, 18-24 Mart Yaşlılar haftası münasebetiyle, evde Sağlık Hizmeti alan hastalara hanelerinde ziyaretlerde bulundu. Osmaneli M. Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Güliz Özyaşar ile birlikte yaşlılara ve hastalara ziyaretlerde bulunan Kaymakam Naif Yavuz; “Yaşlılarımız, kültürümüzü, örf ve adetlerimiz ile manevi değerlerimizi bizlere miras bırakarak yarınlara taşımamızı sağlayan, geleceğe ışık tutmamıza vesile olan yegâne değerlerimizdir.
 Kendimize ve geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğimiz önem gibi varlık sebebimiz olan yaşlılarımıza da önem vermeliyiz. Türk aile yapısında büyüklere gösterilen saygı ve sahiplenme duygusu bizim toplum olarak en büyük hazinemizdir.
 Peygamber Efendimiz gençleri, yaşlılara saygı göstermeye teşvik etmiş ve "Herhangi bir genç, yaşından dolayı bir ihtiyara saygı gösterirse, Allah da ihtiyarlığında ona hizmet edecek kimseler yaratır.” diyerek bu hususun önemini vurgulamıştır.
 Devletimiz yaşlılarımıza her türlü desteği sunmakta ve ilerleyen yaşlarında daha huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak için her türlü imkânlar sağlanmaktadır.
Gölgesinde yetiştiğimiz, sevgi ve saygıyı en çok hak eden çınarlarımızın, emektarlarımızın, Yaşlılar Haftası’ nı kutluyoruz. Saygıdeğer büyüklerimize sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömürler diliyoruz” dedi.  Kaymakam Naif Yavuz ve Başhekim Dr. Güliz Özyaşar, Selimiye Köyü Sağlık evinde incelemelerde bulundular. 

yaslilarimiz-yegane-degerlerimizdir-2.jpg

 

Bu haber toplam 1551 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.