"YAŞLILARIMIZ TOPLUMUN HAFIZALARIDIR"

"YAŞLILARIMIZ TOPLUMUN HAFIZALARIDIR"

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Akçapınar(Gaziler) köyünü, bir dizi incelemeler yapmak üzere ziyaret etti.Köy Muhtarı Ali Seyyar' ile birlikte tarımsal...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Akçapınar(Gaziler) köyünü, bir dizi incelemeler yapmak üzere ziyaret etti.
Köy Muhtarı Ali Seyyar' ile birlikte tarımsal sulamada kullanılması amacıyla tamamlanmak üzere çalışmaları hızla devam eden su depolama havuzunda ve eski havuzda incelemelerde bulunan Kaymakam Yavuz, muhtar ve köy sakinlerinden çeşitli bilgiler aldı, kolaylıklar diledi.
Akçapınar (Gaziler) köyünde çiftçilerin tarımsal faaliyetlerinden kullanacağı yaklaşık 4000 tonluk su kapasitesine sahip olacak su depolama havuz çalışması sonlanmak üzere;

Kaymakam Naif Yavuz, Su depolama havuzu incelemesinin ardından Köydeki 65 yaş üstü vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.  Korona Virüs salgını nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşların dikkat etmeleri gerektiğini belirten Kaymakam Yavuz, “Yaşlılarımız dışarıya çıkmak zorunda kaldıklarında muhakkak maskelerini taksınlar. Diğer vatandaşlar ile aralarındaki sosyal mesafeye dikkat etsinler. Yaşlılarımız toplumumuzun hafızalarıdır. Onları korumak ve kollamak için Devlet olarak elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz” dedi. 
Kaymakam Yavuz, beraberinde Akçapınar Köyü muhtarı Ali Seyyar ile birlikte Habibe Taylan Teyzeyi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Habibe Teyze ile bir üre sohbet eden Kaymakam Yavuz, herhangi bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. 

yaslilarimiz-toplumun-hafizalaridir-1.jpg

Bu haber toplam 5610 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.