YAĞCI ŞAHİN SÖZ DÜELLOSU DEVAM EDİYOR

YAĞCI ŞAHİN SÖZ DÜELLOSU DEVAM EDİYOR

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin’e eleştirilerde bulundu.Bilecik Belediyesi’nce...

A+A-

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin’e eleştirilerde bulundu.
Bilecik Belediyesi’nce şehrimize kazandırılan Katlı Otopark’ın açılış töreninde konuşan Milletvekili Selim Yağcı, Semih Şahin’in Şampiyonlar Tepesi projesine yönelik söylemleri, seçim vaadleri ve kampanya sürecinde kullandığı sloganlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Semih Şahin’in ‘Belediye işçilerinin maaşı 2200 TL olacak’ vaadine atıfta bulunan Mv. Yağcı, “Bilecik Belediyesi’nin işçisinin 250 lirasını niye kesiyorsun? Zaten belediye işçileri 2 bin 450 lira alıyor. Günaydın…” dedi.
Yine Semih Şahin’in Şampiyonlar Tepsi projesine yönelik eleştirilerine cevap veren Yağcı, “Markalar kolay kolay oluşmaz. Sabır gerekir, uzun çalışmalar gerekir. Şehri her açıdan donatmak gerekir. Şampiyon tepesi spor anlamında her yıl şampiyon takımın gelerek ve diğer takım yöneticilerinin Bilecik’te bir spor toplantısını gerçekleştirmeleri için yapılan özel bir projenin adıdır” ifadelerini kullandı.
Mv. Selim Yağcı, eleştirilerinin devamında Semih Şahin tarafından kullanılan ‘Semih Hoca Farkı Bilecik’in Şansı’ sloganına değinerek, şunları kaydetti:
“Birileri Bilecik’in şansıymış. Allah aşkına sen mi büyüksün Bilecik mi? Yani sen lütfedip gelmediğinde Bilecik yıllardır şansız mıydı? Nasıl küçümseyici bir ifade benim şehrime. Ertuğrulgazi’nin, Şeyh Edebali’nin diyarına Bilecik’in şansı oluyormuş, Bilecik’te hizmet etmek nasip olursa şereflenirsin, büyük bir onura nail olursun” şeklinde konuştu.
Selim Yağcı, konuşmasının son bölümünde, Bileciklilerden 31 Mart’ta Cumhur İttifakı Adayı Nihat Can’a destek isterken sözlerini şöyle sonlandırdı:
“Önümüzde çok önemli süreçler var. Araç hızını almış gidiyor, bu hızı gerek Türkiye’de gerekse Bilecik’te kesmeyelim. Önüne set çekmeyelim. Bu zamana kadar olduğu gibi el ele, gönül gönüle verelim ve 2023 Türkiye’sine inşallah Nihat Can kardeşimle beraber yürüyelim. Bizim bir derdimiz, bir kaygımız var. Geleceğe hızlı gitmeliyiz, biz 2023 Bilecik’ini 2023 Türkiye’si oluşurken önde gelen şehirlerarasına koymalıyız. Boş sözlere kulak vermeyelim. Yapılanlar belli, bu hizmetlerin devamı yine AK Parti kadrolarıyla birlikte olur” dedi. 

 


Bu haber toplam 3528 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum