“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”

 Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve tüm Beldiye yöneticileri ile Beşevler mahallesine yapımı devam eden sosyal tesisleri ve yatırım alanlarını...

A+A-

 Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve tüm Beldiye yöneticileri ile Beşevler mahallesine yapımı devam eden sosyal tesisleri ve yatırım alanlarını inceledi.
Başkan Şahin ve beraberindekiler, Beşevler mahalle sakinlerine park, halı saha, spor alanları, mahalle konağı, dokuma ve yöresel ürün üretme atölyeleri, ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Başkan Şahin Yaptığı açıklamada “Osmaneli Belediyesi olarak Osmaneli hedefleri için tüm Yöneticilerimiz ve ekibimizle çalışıyoruz.31.Mart 2019 seçimlerinde söz verdiğimiz yatırımlara tüm ekonomik krize rağmen devam ediyoruz. Beşevler Mahallemizde dolgu çalışmaları devam eden alana mükemmel bir sosyal tesis kazandırıyoruz. Beşevler mahallemiz bu sosyal tesislerimizde çok değer kazanacak. Park, Halı Saha, Spor tesisleri, sosyal yaşam alanları ile mahallemizde hem yaşam kalitesi artacak, hemde Belediyemizin yöresel ürünleri mahallemizin kadınları tarafından üretilerek gelir elde edilecek. Beşevler Mahallemizin kadınları çocukları ile büyük park alanımızda gezecek, eğlenecek ve spor yapabilecek.
Bir önceki dönemimizde Beşevler Mahallemizin alt yapı, doğalgaz ve yol sorunlarını çözmüştük. Beşevler yeni Yapacağımız yatırımlar ile Osmaneli ilçemizin çok güzel yerlerinden biri olacak. Beşevler Mahallemize bizim dönemimizde verdiğimiz tüm sözleri tutuyoruz. Beşevler Mahallesi halkını kandırmak suretiyle yalan haberlerle algı yaratmak isteyenler için Allah onları ıslah etsin diyoruz. Sonuçta onlar konuşacak biz ise hizmet yapmaya devam edeceğiz.
Osmaneli ilçesinin en büyük özelliği birlik ve beraberliğidir. İlçemizde Belediye Meclisimizde ve halk arasında oluşturduğumuz birlik ve beraberlik havası ve bunun sonucu hizmetlerimizin hız kesmeden devam etmesi her ilçeye örnek oluyor. İlçemizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyenleri muhatap almayarak hizmetlere devam edeceğiz. Onlar konuşacak, biz ise halkın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Bu güzel hizmetleri yaparken bizlere destek olan belediye meclis üyelerimize, halkımıza, kamu ve özel sektör yöneticilerine, siyasi partilerimize teşekkür ediyoruz. Yalan haberlerle algı yaratanları, ilçemize ihanet edenleri de Allah'a havale ediyoruz, Sonuçta Allah her şeyi bilen, görendir ”dedi.

verdigimiz-sozleri-yerine-getiriyoruz-1.jpg

 

Bu haber toplam 4805 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.