VEKİL İLE MÜVEKKİL KARŞI KARŞIYA

VEKİL İLE MÜVEKKİL KARŞI KARŞIYA

24 Haziran 2018 Tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde, Bilecik’te Vekil ile Müvekkil adaylar karşı karşıya gelecekler.24 Haziran seçimlerinde...

A+A-

24 Haziran 2018 Tarihinde yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde, Bilecik’te Vekil ile Müvekkil adaylar karşı karşıya gelecekler.

24 Haziran seçimlerinde CHP’den 2. Sıra Milletvekili adayı olan Avukat Faik Akarkarasu, İYİ Parti Bilecik Milletvekili 1. Sıra dayı Mesut Tekin’in avukatlığını yapmıştı. Bilindiği üzere İYİ Parti adayı Mesut Tekin, MHP İl Başkanlığı döneminde Bozüyük’te bulunan silahlarda parmak izi var iddiası ile yargılanmış ve 3, 5 yıl hapis yatmıştı. Daha sonra yeniden yargılama talep eden Mesut Tekin kumpasa maruz kaldığı anlaşılmış ve yeniden yargılama sonucunda Beraat etmişti. İYİ Parti Bilecik Milletvekili Mesut Tekin’in müvekkil olduğu duruşmalarda Avukat olarak vekilliğini CHP Bilecik 2. Sıra Milletvekili adayı Avukat Faik Akarkarasu yaptı. 24 Haziran seçimlerinde vekil ile müvekkilini ayrı partilerde seçim yarışında görme fırsatı verdi. 

vekil-ile-muvekkil-karsi-karsiya.jpg

Bu haber toplam 4004 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.