VATANDAŞ HIZ KESİCİ SET İSTİYOR

VATANDAŞ HIZ KESİCİ SET İSTİYOR

Geçtiğimiz yıl sıcak asfalt kaplanan Camikebir Mahallesi Yünlü Paşa Sokak’ta bazı araçların yüksek hızda gitmeleri, vatandaşları tedirgin ediyor. Camikebir...

A+A-

Geçtiğimiz yıl sıcak asfalt kaplanan Camikebir Mahallesi Yünlü Paşa Sokak’ta bazı araçların yüksek hızda gitmeleri, vatandaşları tedirgin ediyor. 
Camikebir Mahallesi Yünlüpaşa Sokakta oturan vatandaşlardan gazetemize şikâyet geldi. Gazetemizi arayan ve bizzat gelerek Yünlüpaşa Sokak’a hız kesici setlerin yapılmasını isteyen vatandaşlar, “Öncelikle sokağımızı geçtiğimiz yıl sıcak asfalt ile kaplayan ve bizleri tozdan çamurdan kurtaran Başkan Münür Şahin’e teşekkür ediyoruz. Osmaneli’nin en işlek sokaklarından biri olan Yünlüpaşa sokağında bazı araç sürücüleri aşırı derecede hız yapıyorlar. Bu sokakta ikamet eden bizler, zaman zaman bunlara şahit oluyoruz ve sokağa çıkmaya korkuyoruz. Bu sokakta belirli aralıklarla hız kesici setlerin yapılması, araçların sürat yapmasını engelleyecektir. Balaban İlkokuluna gitmek için hergün bu sokaktan yüzlerce öğrenci karşıya geçmektedir. Biz kaza olmadan, bir felaket yaşanmadan bu sokakta bir önlem almasını Başkanımız Münür beyden rica ediyoruz” dediler.  

5729f371-bbc6-4fde-8c82-a96d60c423f5.jpg

 

Bu haber toplam 2131 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum