VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN “YİĞİTLER İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

VALİ TAHİR BÜYÜKAKIN “YİĞİTLER İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Vali Tahir Büyükakın ilçelerde gerçekleştirilen şehit ve gazi aileleri iftar programlarına katılmayı sürdürüyor. Vali Büyükakın son olarak Bozüyük...

A+A-

Vali Tahir Büyükakın ilçelerde gerçekleştirilen şehit ve gazi aileleri iftar programlarına katılmayı sürdürüyor. Vali Büyükakın son olarak Bozüyük ilçesinde düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri ile biraraya geldi. 

Vali Büyükakın, "Bizler şehitlerimizin emanetlerine, gazilerimize  tüm imkânları seferber ederek sahip çıkmanın çabası içinde olduk. Ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalanması için bu topraklarda sonsuza kadar özgür bir şekilde, huzurlu şekilde yaşamamız için gözlerini kırpmadan canlarını veren yiğitlerimiz için ne yapsak azdır, bunu çok iyi  biliyoruz" dedi. 
 Vatanımızın, şehit ve gazilerin emaneti olduğunu vurgulayan Vali Büyükakın, şöyle konuştu:  
"Bu anlamlı buluşma vesilesiyle vatanı, milleti ve bayrağı için toprağa düşmüş tüm şehitleri bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum. Hepsinin mekanı cennet olsun, gazilerimize de Allah'tan uzun ve hayırlı ömür diliyorum. Ay yıldızlı bayrağımız, bize şehit ve gazilerimizin emanetidir. Sahip olduğumuz istiklal ve hürriyet, hiç kuşkusuz bize şehit ve gazilerimizin mirasıdır. Allah-u Teâlâ şehitler için, 'Onlara ölüler demeyin. Onlar diridirler ama siz hissetmezsiniz, anlamazsınız' diye buyuruyor. Bize vatanımızı, bayrağımızı, istiklalimizi ve hürriyetimizi emanet eden, her anda bizi gözeten tüm şehitlerimize milletçe ödenmesi imkansız şükran borçluyuz. Milletimiz, şehitlerimize ve gazilerine daima saygı göstermiş, sahip çıkmıştır. Bize düşen o mübarek canların, o şehitlerin geride bıraktıklarına sahip çıkabilmek, emanetlerine gereken hürmeti ve hizmeti gösterebilmektir."
 Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da her valiler toplantısında tüm illerdeki şehit ve gazi ailelerimiz ile yakından ilgilenmemizi ve onları yanlız bırakmamamızı söylüyor diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını ileten Vali Büyükakın her türlü sorunda, iyi günde, kötü günde şehit ve gazi aileleri ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek şehit ve gazi aileleri ile biraraya geldiği her gün kendini daha huzurlu hissettiğini ifade etti. 
Tüm şehit ve gazi aileleri ile yakından ilgilenerek tek tek sohbet eden Vali Büyükakın'a iftara katılan aileler de teşekkür ederek kendilerini unutmadığı için mutluluk duyduklarını ifade ettiler.  
İftar programına Vali Tahir Büyükakın'ın yanı sıra 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Kaymakamı Hasan Yaman, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Başsavcısı Mahmut Bıçakçı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Gazi ve Şehitler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Topal'ın da eşlik ettiği  iftar yemeğine, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
 Vali Büyükakın, iftar sonrasında Bozüyüklü iki aileyi ziyaret ederek, sohbet etti.

 

Bu haber toplam 1506 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.