VALİ ŞENTÜRK’TEN OSMANELİ ÇIKARMASI

VALİ ŞENTÜRK’TEN OSMANELİ ÇIKARMASI

Bilecik Valisi Bilal Şentük’ten Osmaneli çıkarması. Vali Bilal Şentürk, Osmaneli ilçe merkezinde ve köylerde incelemelerde bulundu. Osmaneli Kaymakamı...

A+A-

Bilecik Valisi Bilal Şentük’ten Osmaneli çıkarması. Vali Bilal Şentürk, Osmaneli ilçe merkezinde ve köylerde incelemelerde bulundu. Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin,  İl Genel Meclisi üyeleri Alper Karadağ, Orhan Uğur, İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant, Ak Parti ilçe Başkanı Şaban Güdem, muhtarlar ve ilgililerin katıldığı ziyaretlerde Osmaneli ilçesine yapılan ve planlanan yatırımlarla ilgili incelemeler gerçekleştirildi.
Osmaneli adına birçok konunun gündeme geldiği ziyarette eğitimden ulaşıma, altyapı hizmetlerinden, tarım ve hayvancığa ve köylerimizde yapılması planlanan projelere dair birçok konuda incelemeler ve istişarelerde bulunuldu.
İlçe merkezinde yıkım kararı alınan eski Çok Programlı Lise, onarım ve güçlendirme kararı alınan eski Ticaret Lisesi'nde incelemelerde bulunan Bilecik Valisi Bilal Şentürk, özellikle Osmaneli Meslek Yüksek Okuluna yurt ve ilave binaların kazandırılabilmesi, yapıların değerlendirilmesi konularında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğü ile işbirliği yapılacağını belirtti. Daha sonra; Düzmeşe Köyü ziyaret edilerek, Düzmeşe Köyüne Çiftlik tarafından girişte yer alan yolda incelemelerde bulunuldu. Hisarcık, Adliye, Ağlan ve Çerkeşli köylerinde de incelemelerde bulunan Bilecik Valisi Bilal Şentürk, köylerde planlanan projeler hakkında bilgi aldı, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Muhtarların yatırımlar ve köyleriyle ilgili talepleri hakkında da bilgiler aldıktan sonra Vali Bilal Şentürk ilçeden ayrıldı.
Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin teşriflerinden dolayı Bilecik Valisi Bilal Şentürk'e, katılımlarından dolayı; İl Müdürlerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreterine, Siyasi Parti başkan ve temsilcilerine, İl Genel Meclisi üyeleri ve tüm ilgililere teşekkürlerini sundular.

vali-senturkten-osmaneli-cikarmasi-1-(1).jpg


Bu haber toplam 9655 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.