VALİ SAHURU DA OSMANELİ’DE YAPTI

VALİ SAHURU DA OSMANELİ’DE YAPTI

Ramazan ayını vatandaşlarla birlikte geçiren Vali Tahir Büyükakın, Osmaneli ilçesinde şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.Tüm...

A+A-

Ramazan ayını vatandaşlarla birlikte geçiren Vali Tahir Büyükakın, Osmaneli ilçesinde şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.

vali-buyukakin-osmaneli-iftar.jpg

Tüm aileler ile birebir ilgilenen ve sohbet eden Vali Büyükakın'a aileler de büyük ilgi göstererek "içimizden biri, ailemizden biri gibi samimi. Valimiz her ihtiyacımıza koşuyor, desteğini esirgemiyor." dediler.

vali-buyukakin-osmaneli-iftar3.jpg

HER AKŞAM BİR AİLE İLE İFTAR"

İçmeler Mevkiinde gerçekleşen iftar programında Ramazan ayının tamamını vatandaşlarla birlikte geçireceğini ifade eden Vali Büyükakın " Ramazan ayı birliğin, beraberliğin, yardımlaşmanın ayı. Bizde bu ayda mümkün olduğunca vatandaşlarımızla birlikte olmaya gayret gösteriyoruz. Ramazan'ın ilk gününden bugüne her gün vatandaşlarımızla birlikte iftar yaptım ve bundan büyük bir huzur duyuyorum. İlçelerimizde düzenlenen şehit aileleri ve gaziler iftar programları dışındaki günlerde her akşam ihtiyaçlı veya engelli bir ailemizin evine misafir oluyor, birlikte iftar açıyoruz. Daha sonrada başka bir ailemize misafir olarak sohbet ediyoruz. Ramazan boyunca bu böyle sürecek" dedi.

vali-buyukakin-osmaneli-iftar2.jpg

"MİNNET BORÇLUYUZ"

Tüm vatan evlatlarını bir kez daha saygı ve minnetle andığını dile getiren Vali Tahir Büyükakın, "Gazilerimizi, şehitlerimizin çok kıymetli yakınlarını yalnız bırakmamak bizim asli görevimizdir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere devletimiz ve milletimiz bu konuda çok hassas. Ama şunu da çok iyi biliyoruz, ne yapsak, ne kadar çaba sarf etsek, şehitlerimize, gazilerimize, onların geride bıraktığı yakınlarına borcumuzu ödememiz mümkün değil. Sizlere minnet borçluyuz. Bizler sizlerin her zaman yanınızdayız. Bu vatan için şehit olan, gazi olan her vatan evladı bizim evladımızdır, ailemizdir. Hepsini saygıyla anıyorum." diye devam etti.

İFTAR SONRASI EV ZİYARETİ

2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel,  Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı,, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'inde eşlik ettiği  iftar yemeğine, şehit yakınları ve gazilerimizle birlikte 100 kişi katıldı.

Vali Büyükakın iftar sonrasında iki aileyi evinde ziyaret ederek, sohbet etti.

Vali Tahir Büyükakın, Osmaneli ilçesinden ayrılmayarak, sahur vaktini bekledi ve Sahur yemeğinden sonra Osmaneli ilçesinden ayrıldı. 

Bu haber toplam 1864 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.