VALİ ELBAN 'BİLECİK'E DOYAMADIM'

VALİ ELBAN 'BİLECİK'E DOYAMADIM'

Yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Ağrı Valiliği görevine atanan Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecikliler'den helallik istedi. Basın mensuplarıyla bir...

A+A-

Yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Ağrı Valiliği görevine atanan Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecikliler'den helallik istedi. Basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda ilimizde geçirdiği 1 yılı değerlendiren Vali Elban,"Bilecik'e doyamadım" dedi. 
'EN GÜZEL MİRAS'
Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Bilecik'te görev yapmaktan büyük şeref duyduğunu söyleyen Vali Elban,"Bilecik'te görev yapmak çocuklarıma bırakacağım en güzel miraslardan biri" ifadesini kullandı. 

1-347.jpg
'BİLECİK'E DOYAMADIM'
Vali Elban, döneminde gerçekleşen, devam eden ve planlaması yapılan birçok çalışma hakkında bilgi verirken,"Bilecik'e doyamadık ama devletimiz bize nerede görev verirse orada çalışacağız. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında bize Bilecik'te görev verilmişti bu yıl Haziran ayında ise Ağrı'da görev yapacaksın denildi. Bizde üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu. 
'BURASI SAKLI CENNET'
Bilecik'in diğer illere nazaran çok farklı bir il olduğunu söyleyen Vali Elban,"Bilecik, çok farklı bir kültür. Burada başkent kültürü olduğunu söylemiştim. Saklı cennette diyebiliriz Bilecik'e. Bizde bu saklı cenneti duyurmaya çalıştık, umarım başarılı olmuşuzdur" dedi. 
'BASIN ÇOK KALİTELİ'
Açıklamalarının devamında Bilecik basınının ilimiz ölçeğine göre oldukça kaliteli olduğuna vurgu yapan Vali Elban, basın mensuplarına teşekkür etti. 
'ÖZLEMİMİZİ GİDERDİNİZ'
Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'da Vali Süleyman Elban'ın Bilecik'in genç, dinamik ve çalışkan vali özlemini giderdiğini belirterek, hizmetlerinden ötürü Vali Elban'a teşekkür etti. Mücahid Erdal,"Çok kısa zamanda çok güzel hizmetleri ilimize kazandırdınız. Çok teşekkür ederiz. Umarız yeni valimiz sizin başladığınız projelerin takipçisi olur ve tamamlanmasını sağlar. Bilecik, size doyamadı. Bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar dileriz" diye konuştu. 
'SÖĞÜT ŞENLİKLERİNİ YAPMAK İSTERDİM'
Osmaneli Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Erdal'ın 'İlimizde yapmak isteyipte yarım kaldığına üzüldüğünüz bir çalışma var mı?' sorusuna samimi cevaplar veren Vali Elban,"Söğüt şenliklerini yapmak isterdim" dedi. Vali Elban, yeni konsepti ve kurgusuyla bu yıl ilk kez sahne alacak Söğüt Şenliklerinin mimarı olarak şunları kaydetti:
"Söğüt şenlikleri ile ilgili konsept değişikliğine, alan değişikliğine gittik. Yeni haliyle Söğüt Şenliklerinin başındaki isim olmak isterdim. Çünkü o konuda çok iddialıydık. Siyasi mecradan uzaklaştırılması daha aslına uygun, tarihi misyonuna uygun bir tören haline getirmek adına önemli düzenlemeler yapmıştık. Bunlara uygun bir kutlama yapılmasını çok arzu ediyordum. Dolayısıyla bu törenin sorumlu ismi olmayı arzu ederdim" dedi. 
Vali Elban, konuşmasının son bölümünde birlikte görev yaptığı herkese teşekkür ederken, Bilecik halkından helallik istedi. Elban,"Ben hakkımı helal ediyorum, sizlerden de helallik istiyorum" diyerek vedalaştı. 
Vali Elban'ın bayramdan sonra yeni görev yeri olan Ağrı'ya gitmesi bekleniyor.

 

Bu haber toplam 1771 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.