VALİ BÜYÜKAKIN OSMANELİ’DE

VALİ BÜYÜKAKIN OSMANELİ’DE

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Osmaneli’yi ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. 10 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat 16.00’da Ak Parti Bilecik...

A+A-

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Osmaneli’yi ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. 
10 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat 16.00’da Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ve Bilecik Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ile birlikte Osmaneli’ye gelen Vali Büyükakın, Osmaneli Kaymakamlığı önünde, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca ve daire müdürleri tarafından karşılandı.

 

Kaymakamlık makamına çıkan Vali Büyükakın’a Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı tarafından Osmaneli ile ilgili bilgiler verildi. Daha sonra Osmaneli Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Büyükakın’ı belediye girişinde Başkan Münür Şahin, Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Belediye meclis üyeleri ve belediye personeli karşıladı. Osmaneli karpuzunun ikram edildiği Vali Tahir Büyükakın’a belediye başkanı Şahin tarafından, Osmaneli’nin tarihi evleri, konakları anlatıldı. Belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Şahin, Vali Büyükakın’a görevinde başarılar diledi. 

vali-buyukakin-osmaneli’de-(3).jpg
Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ve beraberindekiler ikindi namazını Tarihi Rüstem Paşa (Ulu Cami) camiinde kıldı. Namaz sonrası Osmaneli Belediyesi Necla Hanım konağını ziyaret eden Vali Büyükakın, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İçmeler tesislerinde de incelemelerde bulundu. Yeni yapılmakta olan ilçe emniyet müdürlüğü inşaatında ve Şehit Osman Er İmam Hatip Okulu inşaatlarını gezen Vali Büyükakın, Tekke Seyir Tepesine çıkarak Osmaneli’yi seyretti. Osmaneli Kabristanlığına giderek Şehit kabirlerini ziyaret eden Vali Büyükakın, Şehitlere Fatiha okudu. Osmaneli’li Şehit Asker Osman Er’in seneyi devriyesi münasebetiyle okutulan Mevlide katılan Vali Büyükakın, daha sonra Şehidin ailesine ziyarette bulundu. 

vali-buyukakin-osmaneli’de-(4).jpgvali-buyukakin-osmaneli’de-(2).jpgvali-buyukakin-osmaneli’de-(5).jpg

vali-buyukakin-osmaneli’de-2.jpgvali-buyukakin-osmaneli’de.jpg

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.