VALİ BİLAL ŞENTÜRK OSMANELİ'DE

VALİ BİLAL ŞENTÜRK OSMANELİ'DE

Geçtiğimiz günlerde Bilecik Valiliğine atanan Bilal Şentürk Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti. Osmaneli...

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Bilecik Valiliğine atanan Bilal Şentürk Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti. Osmaneli de tarihi konaklar, camiler, kilise ve eğitim kurumlarında incelemelerde bulundu. Devam eden restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları hakkında bilgi alan vali Şentürk konaklara destek sözü verdi.
Bilecik Valisi Bilal Şentürk Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezini de ziyaret ederek Lefke Bezi, Lefke Takı üretimini inceledi ve bilgi aldı. Osmaneli Belediyesi Hisarcık-Beşevler Tesislerinde üretilen ayva lokumu, kurutulmuş sebze-meyve, salça, meyve suyu gibi yöresel ürünleri de çok beğenen vali Bilal Şentürk Bilecik ilinin tanıtımında da bu ürünlerin büyük katkı sağlayacağını söyledi. Tekke Seyir Terasından Osmaneli görünümünü hayranlıkla izleyen vali Şentürk Osmaneli ilçesinin "1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti" olması ve sahip olduğu tarihi ve kültürel varlıkları muhafaza ediyor olması büyük şans dedi.

20933244-5611-4622-a129-9bd999d10ee5.jpg
Osmaneli de gördüğü güzellikler karşısında oldukça etkilenen Bilal Şentürk, Osmaneli’nin tarihi değerlerine sahip çıkan ve yaşatan Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz ve Belediye Başkanı Münür Şahin’e teşekkür etti. Vali Bilal Şentürk, 15.30’da geldiği Osmaneli’den akşam saat 18.15’de ayrıldı. 

a228e943-55b4-4d18-88de-f92db41e6dad.jpg

 

Bu haber toplam 1416 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.