ÜNAL MUHTAR HAK'KA YÜRÜDÜ

ÜNAL MUHTAR HAK'KA YÜRÜDÜ

4. Dönemdir Osmaneli Camikebir Mahallesi Muhtarlığını yapan Ünal Özet Hak’ka yürüdü. Geçtiğimiz Pazar günü rahatsızlanan Muhtar Ünal Özet,...

A+A-

4. Dönemdir Osmaneli Camikebir Mahallesi Muhtarlığını yapan Ünal Özet Hak’ka yürüdü. 
Geçtiğimiz Pazar günü rahatsızlanan Muhtar Ünal Özet, Ambulansla Eskişehir’e kaldırılmıştı. Yapılan müdahalelerden ve ameliyatlardan sonra kendine gelemeyen Muhtar Özet, 3 gün yoğun bakımda kaldı. 4 dönemdir Osmaneli Camikebir Mahallesi Muhtarlığı yapan, Osmaneli’nin en hareketli Muhtarı ve kişisi olan Özet, tüm Osmaneli’de kişilere yardımcı olmasıyla tanınıyordu.

42e2e25c-1958-410c-b040-4c0fc48e402a.jpg

Muhtar Ünal Özet 2 Ocak 2019 Çarşamba günü Osmaneli Rüstempaşa Camii’nden (ULU CAMİ) Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, Belediye Başkan Adayları, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi, Mahalle ve Köy Muhtarları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazından sonra Eski Mezarlığa defnedildi. 
Osmaneli Haber Gazetesi olarak Muhtar Ünal Özet’e Allah’tan Rahmet, başta ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. 

1d204683-068b-4d04-a37f-0c3cabb053b5.jpg

Bu haber toplam 3613 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum