“ TÜRKİYE ABD'YE CEPHEDE VE MASADA DERSİNİ VERDİ”

“ TÜRKİYE ABD'YE CEPHEDE VE MASADA DERSİNİ VERDİ”

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Barış Pınarı harekâtıyla” ilgili olarak bir açıklama yaptı. Türkiye’nin Emperyalist ABD’ye Cephede...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Barış Pınarı harekâtıyla” ilgili olarak bir açıklama yaptı. Türkiye’nin Emperyalist ABD’ye Cephede de, Masada da ders verdiğini belirten Başkan Şahin açıklamasında; 
“Suriye ve Irak'ta teröre ve teröre destek veren emperyalistlere karşı cumhurbaşkanımızın talimatıyla Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan ve çok kısa bir süre içinde büyük başarı kazanılan "Barış Pınarı Harekâtında" Türkiye tarihe geçti. Kıbrıs Barış harekâtı sonrası yine barışı getirmek için başlattığımız harekât kısa sürede Teröre destek veren ve sınırlarımızın yanı başında oluşturulmaya çalışılan terör devleti hayallerini yerle bir etti. Türkiye ne kadar büyük güç olduğunu Dünyaya tekrar kabul ettirdi. Osmanlı İmparatorluğunu parçalayarak bizi yok etmeye çalışan emperyalist ülkeler aldıkları ders sonucu hayal kırıklığına uğradı.
Sahada kısa sürede kazandığımız başarı sonrası, emperyalist ABD planlarının bozulduğunu gördü ve koşulsuz beslediği teröristleri sınırlarımız karşısından güvenli bölgeden çekme kararı aldı. 120 gün süre isteyen ABD ye Türkiye yine büyüklüğünü göstererek harekâta ara verdi.
Tüm Dünyanın gözü önünde dayatmalara, tehditlere, ekonomik ambargolara ve her türlü ihanetlere rağmen hem sahada ve hemde masada büyük başarı elde ettik. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gücünü bir kez daha Dünyaya gösterdik. Dünya da büyük güç olduğumuzu, Recep Tayyip Erdoğan gibi emperyalizme karşı haddini bildiren bir lidere sahip olduğumuzu herkese gösterdik.
Bu süreçte şehitlerimizi rahmetle, minnetle dualarla anıyoruz ve Allah rahmet eylesin diliyoruz. Gazilerimize Allahtan şifalar diliyoruz. Bu süreçte emeği olan başta cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun” dedi. 

 


Bu haber toplam 1657 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum