TÜRK POLİS TEŞKİLATI 175 YAŞINDA

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 175 YAŞINDA

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175'inci yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında ilçe Emniyet...

A+A-

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175'inci yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında ilçe Emniyet Müdürü Dr. Ali Özgan, Komiser Yardımcısı Mustafa Öztürk, polis memurları ile Osmaneli Güvenlik Güçlerini Kalkındırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Ceyhan'ı makamında kabul etti.
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175'inci yıl dönümünü kutlayan Kaymakam Yavuz, "Polis teşkilatı her alanda ve her zaman görevinin başında, günümüzde de Pandemi haline gelen Koronavirüs ile mücadelede de özveri ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır. Güvenlik güçlerimizin halkın can, mal ve namusunun korunmasında, verdikleri mücadelede anlamlı ve önemli görevlerde çalıştıklarını"söyledi. COVİT19 salgını ile mücadele de güvenlik güçlerimizinden dikkatli ve hassas çalışmaları isteğini dile getiren Kaymakam Yavuz, "Şehadete ulaşan Emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, Gazilerimize minnet ve şükranla anıyorum" ifadeleriyle, Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza görevlerinde başarılar diledi.

turk-polis-teskilati-175-yasinda-1.jpg

 

Bu haber toplam 2366 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum