TÜRK BÜRO-SEN TEMSİLCİLERİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

TÜRK BÜRO-SEN TEMSİLCİLERİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Türk Büro-Sen Bilecik il temsilcisi Cüneyt Taşkesen ve Türk Büro-Sen Yalova-Bilecik Şube Başkan Yardımcısı Ertuğrul Ünsever gazetemizi ziyaret ettiler.Sendika...

A+A-

Türk Büro-Sen Bilecik il temsilcisi Cüneyt Taşkesen ve Türk Büro-Sen Yalova-Bilecik Şube Başkan Yardımcısı Ertuğrul Ünsever gazetemizi ziyaret ettiler.

Sendika temsilcileri Taşkesen ve Ünsever Osmaneli Haber Gazetesinde, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılandı. Sendika temsilcileri Taşkesen ve Ünsever gazetemizin yeni bürosunun hayırlı olması dileklerinde bulunarak, “Osmaneli’de çok zor ama zor olduğu kadar da güzel, zevkli ve hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Vatandaşlarımız sizlerin özverili çalışmaları sayesinde ilçeden, ilden ve yurt genelinden haberdar oluyor. Yeniz Büronuz hayırlı olsun. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem’de, “Ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. Bizler kamu adına yayıncılık görevimizi yerine getirirken, sizler de kamu personelinin haklarını savunmak için çaba sarf ediyorsunuz. Bizde Osmaneli Haber Gazetesi olarak sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.  


Bu haber toplam 1790 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.