TÜM SİYASETÇİLERE ÖRNEK OLACAK DAVRANIŞ

TÜM SİYASETÇİLERE ÖRNEK OLACAK DAVRANIŞ

CHP Osmaneli ilçe Başkanı İsmail Er sosyal medya hesabından yaptığı aıklamada, Osmaneli Belediye meclisinde Belediye Başkanına köstek değil, Osmaneli’nin...

A+A-

CHP Osmaneli ilçe Başkanı İsmail Er sosyal medya hesabından yaptığı aıklamada, Osmaneli Belediye meclisinde Belediye Başkanına köstek değil, Osmaneli’nin gelişmesi için yardımcı olacağız” dedi. 
CHP Osmaneli ilçe başkanı İsmail Er yaptığı açıklamada;  “CHP Osmanel İlçe Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyelerimiz Olarak Osmaneli’de Şöyle bir dönem yaşatacağız. Hatayı görüp büyüten değil, hatayı görüp yardımcı olan, eksiği görüp tamamlayan, Belediyenin kolundan tutan bir CHP İlçe Teşkilatı ve Meclis Üyeleri. Tökezlenip düşen varsa onu kaldıran yoldaşlık isteyen. Belediye içerisinde yapılan birtakım münazaralar, geçmişte yapılan bazı yarışlar, hepsini bir süreliğine bir kenara koyacağız. Sadece ve sadece Osmaneli’nin başarısina büyümesine odaklanacağız. Bu başarıyı bizden sadece CHP’liler beklemiyor. Bu başarıyı inanın ki Osmaneli’nin eksiksiz her vatandaşı bekliyor. Dolayısıyla biz işimize, sorumluluğumuza, bu anlayışla kitlenmiş bir Partiyiz. Bütün arkadaşlar Osmaneli’nin neresinde olursa olsun birbirimize destek verirsek, memleketimizi hayal ettiğimiz şekilde güzel bir memleket yapabiliriz, bu başarıyı elde edebiliriz. Dolayısıyla Osmaneli Belediyesi Bizden İstek duyarsa Bizler CHP Büyükşehir Belediyelerimiz Bilecik ve Çevre CHP Belediyelerimiz ile Osmaneli için Osmaneli Belediyesinin Projlerine desteğe hazırız, tüm negatif duyguları unutup. Tüm pozitif duygularla birbirimize sarılıp ve kucaklaşmaya Osmaneli için Osmaneli’nin gelişmesi için hazırız” dedi.

 


Bu haber toplam 2782 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum