TSO OSMANELİ’DE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

TSO OSMANELİ’DE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Osmaneli’de düzenlediği iftar yemeğinde üyeleri ile bir araya geldi. Osmaneli Şehitlik Parkı Göksu Salonu’nda gerçekleştirilen...

A+A-

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Osmaneli’de düzenlediği iftar yemeğinde üyeleri ile bir araya geldi. Osmaneli Şehitlik Parkı Göksu Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, Bilecik TSO Meclis Başkanı Hakkı Aynur, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Osmaneli iş adamları,kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

tso-osmaneli’de-5.jpg

Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş iftar yemeğinde yaptığı konuşmada "Fedakarlık ve özveriyle çalışarak devletimize ve ilimize katma değer yaratan saygıdeğer tüccar ve sanayici üyelerimiz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bilecik Ticaret ve Sanayi odasının geleneksel olarak düzenlediği iftar programına hoşgeldiniz.
Bizler Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak devlet kurumlarımızla, paydaşlarımızla,bütün STK'larla el birliği içerisinde çalışarak önce ilimiz nihayetinde de ülkemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Ulusal platformda ekonomik değer yaratacak Coğrafi İşaret projemizin Türk Patent Kurumu ile son çalışmaları devam ediyor.

tso-osmaneli’de-4.jpg
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin fedakarlıklarla bize tahsis ettiği araziye mühendislik fakültesine hizmet etmesi kapsamında 5 Milyon Tl'lik laboratuar binasının bürokratik ve hukuki çalışmaları tamamlanmış ve temeli atılmıştır. Yine Sayın Valimiz Süleyman Elban'ın koordinatörlüğünde şey Edebali Türbesi'ne engelli ve yaşlı kişilerin ziyaret edebilmesi için yapılacak asansör çalışmalarının sözleşmeleri imzalanmış, gerekli çalışmalar devam etmektedir.
Siz saygıdeğer üyelerimizin destekleri ile çalışmalarımızı layıkıyla yerine getirmeye devam ediyoruz.
Öncelikle şahsım, yönetim kurulum, meclis üyelerim ve çalışanlarımız adına mübarek Ramazan günlerinin ülkemize ve bütün dünyaya hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gelecek yıl huzur,barış ve sevgi dolu bir Ramazan'da kavuşmak dileğiyle, tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder,saygılar sunarım" dedi.

tso-osmaneli’de-2.jpg
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise yaptığı konuşmada " Ticaret odasına çok teşekkür ediyoruz. Her zaman bizimle beraberler ve ilçemize çok büyük destekleri oluyor. Bu akşam da böyle bir gece de iftar programında iş adamlarımızla bizlerle beraber oldukları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ticaret Odası ile şu ana kadar bir çok projede birlikte hareket ediyoruz. Dolayı ile Osmaneli'ye göstermiş oldukları ilgiye ve projelerimize vermiş oldukları destekleri ve özellikle de sanayi alanında yatırımcı getirtme konusunda bizimle beraber oldukları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

tso-osmaneli’de.jpg

Bu haber toplam 2567 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.