TRAFİK KAZASI KARDEŞLERİ AYIRDI

TRAFİK KAZASI KARDEŞLERİ AYIRDI

Osmaneli'de tırın iş makinesine çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

A+A-

Osmaneli'de  tırın iş makinesine çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı. Kaza, Osmaneli Sakarya Karayolu'nun 4. kilometresi İçmeler mevkii yakınlarında meydana geldi.

1-364.jpg

Edinilen bilgiye göre, Hüsrev F. (32) idaresindeki 43 DB 193 plakalı tır, aynı yöne seyir halinde olan 34-00-132292 plakalı Furkan Duman (15) yönetimindeki iş makinesine arkadan çarptı. Kaza sonrası her iki araç da yoldan çıktı. İş makinesi yol kenarındaki su kanalına çarparak şarampolde kalırken, çarpmanın etkisiyle iş makinesinde bulunan sürücü Furkan Duman ve kardeşleri Emirhan Duman (12) ile Ramazan Enes Duman (9) yaralandılar.

2-358.jpg

Kazayı gören diğer sürücüler yaralıları iş makinesinden çıkarttı. Furkan Duman kaza yerinde hayatını kaybederken, kardeşleri Demirhan Duman Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ramazan Enes Duman ise Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Tır sürücüsü Hüsrev F. ise kazayı yara almadan atlattı. Kazada hayatını kaybeden Furkan'ın cansız bedeni cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

3-265.jpg

Bu haber toplam 7700 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum