TOKİ’DE, ÇEVRE DÜZENLEMESİ

TOKİ’DE, ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Yapımına geçtiğimiz yılın ortalarında başlanan ve 2018 yılı Ağustos ayı sonunda teslim edilecek olan TOKİ konutları inşaatları tamamlandı. TOKİ...

A+A-

Yapımına geçtiğimiz yılın ortalarında başlanan ve 2018 yılı Ağustos ayı sonunda teslim edilecek olan TOKİ konutları inşaatları tamamlandı. TOKİ İdaresi inşaatları zamanından önce tamamlayarak, daire sahiplerine teslim etmeye hazır hale getirdi. Daire sahiplerine teslim edilmeye hazır hale gelen TOKİ konutlarının çevre düzenlemesine başlanıldı.

Konutların önünden geçen Dr. Etem Girgin Caddesinin yeniden düzenlenmesi amacıyla, eski kilit taşları yerlerinden sökülerek, yeni taşlar döşenecek. Kaldırım ve aydınlatma çalışmaları ile birlikte çok güzel bir görünüme kavuşacak olan TOKİ Konutlarının bulunduğu alan ile ilgili olarak açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “2018 Yılı Ağustos ayı sonu itibariyle teslim edilmesi gereken TOKİ Konutları, zamanından önce bitirildi. Şu anda çevre düzenlemesine geçilmiş bulunuyor. Bazı prosedürlerin yerine getirilmesi gerekiyor. Bu prosedürler tamamlanınca, TOKİ konutları hak sahiplerine dağıtılacaktır. TOKİ konutlarının yapıldığı alan, Osmaneli’nin tam merkezi konumuna gelecektir. Bu alanda yeni çarşımızı oluşturuyoruz. TOKİ konutları mimarisiyle, çevre düzenlemesi ile Osmaneli ilçemize ayrı bir değer katmıştır. TOKİ konutlarından daire almış olan hemşehrilerime şimdiden hayırlı olsun diyorum. Almış oldukları dairelerde sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum” dedi. 

cevreduzenlemesi.jpg

Bu haber toplam 2017 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.