“TOKİ PROJEMİZ OSMANELİMİZE HAYIRLI OLSUN”

“TOKİ PROJEMİZ OSMANELİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Uzun zamandan beri üzerinde çalıştıkları TOKİ projesini kesinleştirdiklerini açıklayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 2017 yılında inşaatların...

A+A-


Uzun zamandan beri üzerinde çalıştıkları TOKİ projesini kesinleştirdiklerini açıklayan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 2017 yılında inşaatların başlayacağını söyledi. 
TOKİ Projesiyle ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “TOKİ ile görüşmelerde sona geldik. Allahın izni ile 2017 yılında TOKİ Osmaneli’de inşaatlara başlayacaktır. Osmaneli’nin merkezinde, Ziraat Bankasından başlayarak, düğün salonunun da bulunduğu alanı içine alan yaklaşık 6.500 m2 lik saha içerisinde yapılacak konutların projeleri, TOKİ Proje Ofisince hazırlanmıştı. TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ve TOKİ Emlak Dairesi Başkanı Adil Karaismailoğlu ile görüşmelerimiz sonucunda, Osmaneli için uygulanacak proje TOKİ Proje ofisince onaylanarak yürürlüğe girmiş bulunuyor. Osmaneli’nin merkezine yapılacak 1 kat iş yeri 6 kat konut olmak üzere toplam 7 kattan ve üç bloktan oluşan projede bizlere her zaman desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Halil Eldemir’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. TOKİ Projemizin Osmaneli ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.  


Bu haber toplam 3141 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum