TOKİ KONUT VE İŞYERİ PROJESİNDE ÖN KAYITLAR ALINMAYA BAŞLANDI

TOKİ KONUT VE İŞYERİ PROJESİNDE ÖN KAYITLAR ALINMAYA BAŞLANDI

14 Mart 2017 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Osmaneli TOKİ Konut ve İşyeri projesinde ön kayıtlar alınmaya başlandı.Osmaneli Belediye Başkanı Münür...

A+A-

14 Mart 2017 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Osmaneli TOKİ Konut ve İşyeri projesinde ön kayıtlar alınmaya başlandı.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in girişimleriyle İstanbul Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Osmaneli Belediyesi arasında imzalanan TOKİ Konut ve İşyeri projesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. İhalenin gerçekleşmesiyle beraber Belediyemiz tarafından ön kayıtlar alınmaya başlandı.
Osmaneli’nin merkezine yeni bir soluk getirecek olan TOKİ Konut ve İşyeri Projesi, 1 kat işyeri 6 kat konut olmak üzere üç bloktan oluşuyor. Onaylanan ve ihalesi gerçekleştirilen proje, Osmaneli’nin merkezinde Ziraat Bankası yanından başlayarak mevcut düğün salonunu da içine alacak, yaklaşık 6.500 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek. Yapımı onaylanan konut ve işyeri TOKİ proje ofisince hazırlandı. Önümüzdeki aylarda inşaata başlanacak.
Konut ve işyeri talepleri için Osmaneli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ön kayıtlar alınmaya başlandı. Konut ve işyerlerine sahip olmak isteyen vatandaşlarımız, Osmaneli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne kayıtlarını yaptırıp proje hakkında da detaylı bilgi alabilirler.
Fiyat konusunun henüz netleşmediği projede, Osmaneli Belediyesince alınan talepler İstanbul Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından değerlendirilecek. Bu süreçte de işyeri ve konutların fiyatları net bir şekilde belirlenecek.
Belediye Başkanı Münür Şahin, onaylanan bu büyük projeyle ilgili yaptığı açıklamada; “TOKİ ile görüşmelerde sona geldik. 2017 yılında Osmaneli Belediyesi büyük bir projeye imza atacak. İlçe merkezinde bulunan mevcut alan en güzel şekilde değerlendirilmiş olacak. Milletvekilimiz Sn. Halil Eldemir’e projemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda TOKİ Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet Özçelik ve Emlak Dairesi Başkanı Sn. Adil Karaosmanoğlu’na da projemize sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. TOKİ ile inşa edilecek olan konut ve işyeri projesi Osmaneli’ne hayırlı olsun” dedi.


Bu haber toplam 2328 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.