TIRLAR ÇARPIŞTI  PANCARLAR YOLA SAVRULDU

TIRLAR ÇARPIŞTI PANCARLAR YOLA SAVRULDU

Bilecik'te ikin tırın çarpışması sonucu meyana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, Şelale rampalarında meydana geldi....

A+A-

Bilecik'te ikin tırın çarpışması sonucu meyana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Şelale rampalarında meydana geldi. Bozüyük’ten Sakarya istikametine gitmekte olan Eyüp Temel’ in kullandığı 26 HK 515 plakalı tır, yine aynı istikamete gitmekte olan Doğan Dereli sevk ve idaresindeki 26 BK 838 plakalı pancar yüklü tıra henüz sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle tırdaki yüklü olan pancarlar yola savruldu. Eyüp Temel'in kullandığı tır, çarpmanın etkisiyle yolun kenarındaki taş duvara vurarak durabildi. Kaza sonrası yaralanan tır sürücüsü Eyüp Temel, 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bilecik Devlet Hastanesine sevk edildi.
Yola dökülen pancarların başka bir kazaya sebebiyet vermemesi için trafiği kısa bir süre tek şeritten verdiler. Bölge trafik ekipleri, Karayolları ekipleri ve çevredeki vatandaşlar yola dökülen pancarları kıs bir sürede temizleyerek yol trafiğe tamamen açıldı.


Bu haber toplam 1951 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.