“TIR PARKI YAPTILARDA BİZ Mİ TIRLARIMIZI ÇEKMEDİK”

“TIR PARKI YAPTILARDA BİZ Mİ TIRLARIMIZI ÇEKMEDİK”

Osmaneli ilçesinde yaklaşık 1 aydan bu yana Ağır Vasıta araçların şehir içinde park etmelerinin yasaklanması çeşitli polemiklere neden olmaktadır....

A+A-

Osmaneli ilçesinde yaklaşık 1 aydan bu yana Ağır Vasıta araçların şehir içinde park etmelerinin yasaklanması çeşitli polemiklere neden olmaktadır. Bir yanda vatandaşlar sokak, kaldırım ve caddelere park eden Kamyon ve Tırlar nedeniyle zor durumda kaldıklarını söylerken,  kamyoncular da kendilerine Kamyonlarını park edebilecekleri bir yer göserilmemesinden şikâyetçiler.  Geçtiğimi günlerde Kamyonların şehir içine park etmelerinin yasaklandığı, bu konuda Beldiye ses yayın cihazında da defalarca duyuru yapılmasına rağmen, kamyon ve tırların yinede de şehir içinde sokak ve caddelere park etmeleri konusunda bu defa da kamyoncular seslerini duyurmaya çalıştılar. 
Kamyoncular;  “Yerel idare kamyonlarımız için park yeri gösterdi de biz mi gidip park etmedik. Bize park yeri yapılacağı söylenen yeni hal binasının yanındaki alana kamyon ve tırlarımızı park etsek kamyonlarımızın güvenliğini kim sağlayacak. Ne bir görevli, ne de bir bekçisi olmayan şehir dışındaki bir alanda park edeceğimiz kamyonlarımızın mazotlarının, akülerinin çalınmasından korkuyoruz. Bizlere güvenlik görevlisi olan bir yer göstersinler gidip kamyonlarımızı oraya park edelim” dediler. Osmaneli Haber gazetemizde çıkan “SOKAK DEĞİL TIR PARKI” başlıklı haberimize yorum gönderen Murat Tufan; “Resimde görünen o soldaki Tırı ben çektim oraya. Yapsınlar güzel bir garaj çekmeyelimç Trafik Polisi özellikle de söyledi buraya çekmeniz uygundur diye, varsa problemi olan arasın 155’i şikayet etsin” dedi. Yine haberimize yorum gönderen Gürol Canbaşak; Tır Kamyon şehir merkezinde olmaz lakin arabalar için park yeri yapılmalı, park yapılan yerleri paralı sisteme geçmeli, diğer türlü Osmaneli’nde araç park sorunu çözülmez. Ağır vasıtalı araç problemi çözülmeli belli bir yol istikametinde gidilmeli, diğer türlü yapılan yol parkeleri her yıl değişir” dedi. 
Sokak aralarına çekilen Kamyon ve Tırlardan vatandaşlar şikâyetçi olurken, Kamyon ve Tır sahipleri de kendilerine park yeri yapılmamasından ve gösterilmemesinden şikâyetçi. Yerel Yönetimlerin bu konuda acilen tedbir alınması gerekiyor. 

 


Bu haber toplam 4647 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.