TEŞEKKÜRLER OSMANELİ

TEŞEKKÜRLER OSMANELİ

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Toki Projesine gösterdikleri ilgiden dolayı hemşerilerine teşekkür etti

A+A-

Osmaneli’nin merkezinde başlanan Toki konutlarının satışı tamamlandı. Osmaneli’li vatandaşların Toki konutlarına büyük rağbet göstermesi sonucunda, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “Gelecek talep üzerine, özellikle dar gelirli vatandaşlarımız için yeni TOKİ yatırımı başlatabiliriz” dedi. 
Vatandaşların başlattıkları projeye büyük rağbet göstermesi üzerine, Osmaneli’li hemşerilerine teşekkür eden Başkan Şahin, “Toki konutları projemize destekleriniz için teşekkürler Osmaneli.
Toki toplu konut idaresi başkanlığı ile birlikte başladığımız, inşaatı hızla devam eden ve 2018 Temmuz ayında teslimi gerçekleşecek 100 konuttan oluşan projemiz büyük ilgi gördü. Satışları tamamlanan konutlar Osmaneli için büyük değer oluşturacak.
11 dükkânın satışı ise Toki tarafından inşaat bitiminde acık arttırmayla yapılacak. Belediyemizce Osmaneli merkezinde çarşı oluşturma projemiz kapsamında bugüne 160 konut ve 50 işyeri ürettik. Her alanda olduğumuz gibi inşaat alanında da belirleyici ve girişimci olduk.
Toki ile çok gelişen projemizin halkımızca bu kadar büyük bir taleple desteklenmesi ve dairelerin tamamının ilk satış süresinde satılmasından son derece mutluyuz. Yaklaşık 25.000.000-TL maliyetli proje Osmaneli için hayırlı olsun.
İnşallah ilerleyen dönemlerde özellikle dar gelirlilere yönelik yeni bir Toki projesini halkımızdan gelecek desteklere göre uygulamaya alabiliriz. Halkımız bu konuda talepte bulunursa girişimlere başlarız.
Eski Toki alanında ucuz konut talebi geldiğinde hemen proje oluşturabiliriz. Osmaneli de sanayileşme de yaptığımız hamlelerle Osmaneli de konut patlaması olacak. Eski Toki alanında bu anlamda tekrar yeni yatırımlara gireceğiz” dedi


Bu haber toplam 2647 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.