TERÖRÜ HEP BİRLİKTE LANETLEYİN

TERÖRÜ HEP BİRLİKTE LANETLEYİN

HAFTA SONU OYNANACAK BİLECİKSPOR VE 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR TARAFTARLARINA ÇAĞRIMIZDIR TERÖRÜ HEP BİRLİKTE LANETLEYİN

A+A-

Ülkemiz zor günlerden geçmektedir. Bir yanda ekonomik zorluklar ve doların yükselişi, diğer yanda 30 küsur yıldır devam eden ve canımızı yakan TERÖR. Bu ve bunun gibi zorlukları yıllardır yaşayan Türk Milleti, yaşadığı zorlukları her zaman birlik ve beraberliği sayesinde aşmayı bilmiştir. İçeriden ve dışarıdan emperyalist güçlerce kuşatılmaya çalışılsak ta, dini ve milli konularda ayrıştırılmaya yönlendirilsekte, etnik konularda parçalanmaya uğraşılsak ta, işin sonunda gelip dayandığı nokta Birlik ve Beraberliğimiz oluyor. Türk Milleti olarak kenetlendiğimizde bizleri yıkacak, parçalayacak ve yok edecek bir güç karşımızda duramıyor. 
Gün birlik ve beraberlik günü. Eften püften konularla kavgaya, dövüşe ayıracak vaktimiz yok. Çünkü düşmanlarımız pusu kurmuş, bizlerin kavga etmesini bekliyor. Bizler kavga edip birbirimize düşelim ki, onlar bizleri kolayca alt etsinler. 
Bu hafta sonu Bilecik’te Bilecikspor ile 1308 Osmaneli Belediyespor’un futbol maçı var. Her iki takım da Bilecik 1. Amatör Kümenin en güçlü şampiyonluk adayları. Geçmiş yıllarda her iki takım taraftarı arasında ufak tefek gerginlikler yaşanmış. Geçtiğimiz günlerde de yine buna benzer gerginlik olmuş. Fakat yapılan spor. Bir futbol müsabakası. Dostça, kardeşçe başlayıp, dostça kardeşçe bitmesi gereken bir spor faaliyeti.  Taraflardan birisi ilin takımı, diğeri de aynı ilin ilçesinin takımı. Her iki takımın tribündeki seyircilerinin de belki %80’i birbirini tanıyan, birbiri ile arkadaş olan insanlar. Elbette ki herkes kendi takımını destekleyecek. Tezahüratını yapacak. Fakat bu destekleme centilmence olsun, Fair-Play kuralları çerçevesinde gerçekleşsin. Daha 4 gün önce Bir futbol müsabakası sonrasında Hain ve Kahpe teröristlerin alçakça ve kalleşçe yaptıkları saldırı sonrasında 39 Türk evladı Şehit oldu, 150’den fazlası yaralandı. Tam da birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde, Bilecikspor ile 1308 Osmaneli Belediyespor taraftarlarına seslenmek istiyoruz. Gelin maç öncesinde hep birlikte Terörü lanetleyici bir etkinlik yapın. El ele, kol kola Bilecik sokaklarında avazınız çıktığı kadar terörü lanetleyici sloganlar atın. Bilecik stadyumuna hep birlikte girin. Kalleşlere karşı Kardeşçe, Düşmanlara karşı Dostça birbirinize sarılın. Maçın başlama düdüğü ile birlikte herkes kendi takımını yine avazı çıktığı kadar bağırarak desteklesin. Fakat küfür olmadan, sataşma olmadan, kavga dövüş olmadan. Ülkemizin bugün içinde bulunduğu bu zor şartlarda bu birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Kuruluşun ve Kurtuluşun beşiği, ilklerin yaşandığı Bilecik’ten Tüm Türkiye’ye ve Dünyaya hep birlikte haykıralım. 
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ..!
Allah korusun, yarın ülkemizin ve Milletimizin başına büyük bir felaket geldiğinde, Bilecikspor şampiyon olsa ne olur, Osmaneli Belediyespor Şampiyon olsa ne olur. Bilecik ve Osmanelili taraftarların bunu yapacağına gönülden inanıyoruz. Osmaneli Haber Gazetesi olarak, başta Bilecik ve Osmaneli Belediye Başkanlarımıza, Kulüp Başkanlarımıza, Siyasi Partilerimizin İl ve İlçe Başkanlarımıza, Taraftar gruplarımıza bir çağrıda bulunuyoruz. Maç günü Bilecik’te kardeşliğimizi, dostluğumuzu, birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, düşmana korku salacak bu etkinliği yapınız. Bilecik’ten Bütün âleme bir kez daha haykırınız.
HEPİMİZ TÜRK’ÜZ, HEPİMİZ KARDEŞİZ


Bu haber toplam 1435 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.