TARIMSAL KREDİ BORÇLARI ERTELENECEK

TARIMSAL KREDİ BORÇLARI ERTELENECEK

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Demirbaş, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mikail Babur,...

A+A-

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Demirbaş, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mikail Babur, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen ve Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ile merkez köy muhtarları katılımı ile   bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İl Müdürü Yoldaş, toplantıda, müdürlüğün çalışmaları ile yeni projeleri hakkında bilgiler aktarırken,  hep birlikte, tarım için güzel çalışmalar ortaya koymak gayretinde olduklarını kaydetti ve her konuda kapılarının muhtarlara açık olduğunu ifade etti.
Birlikte hareket edip, birlikte üretim ruhunu hep beraber benimsemenin önemine vurgu yapan İl Müdürü Yoldaş; Ülke olarak bugünlerde dayanışma ruhu içinde ve birlikte üretim modellerini uygulayarak başarıya ulaşacağımıza olan inancının tam olduğunu belirtti.
Bilecik'in tarımsal sorunları ve çözüm önerileri üzerinde durularak, geniş katılımlı toplantılar düzenlenmek ve muhtarlarımızla sık sık bir araya gelmek istediğini dile getiren İl Müdürü Yoldaş;
"İlimizde meydana gelen kuraklıktan kaynaklanan verim düşüklüğünden dolayı çiftçilerimizin kredi borçları ertelenecektir. Bu ertelemeden yaralanmak isteyen üreticilerimizin Tarım Bilgi Sistemine kayıtlı olması gerekmekte olup, en son 24 Eylül' e kadar İl Müdürlüğümüze Dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir." dedi.
Toplantı, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mikail Babur 'un konu ile ilgili sunum yapmasının ardından, toplantı soru cevap şeklinde sona erdi.


Bu haber toplam 1422 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.