TARIM KREDİNİN İLK MAĞAZASI OSMANELİYE Mİ?

TARIM KREDİNİN İLK MAĞAZASI OSMANELİYE Mİ?

Geçtiğimiz hafta Ankara'da ziyaretlerde bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz’ı...

A+A-

Geçtiğimiz hafta Ankara'da ziyaretlerde bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz’ı da ziyaret etmişti. İlçemize milletvekilliği dönemide büyük hizmetleri olan ve halkımızca bu nedenle çok sevilen ve takdir edilen, çocukluğu Osmaneli'de geçmiş Dr. Fahrettin Poyraz Osmaneli’ne gelerek başkan Münür Şahin ile 1308 Osmaneli Belediye Spor - Bozüyük Akpınar Spor maçını izledi.
Maçı izleyen Osmanelili Seyircilerin büyük takdirini kazanan Dr. Fahrettin Poyraz Milletvekilliği döneminde adeta yeniden inşa edilen Osmaneli İlçe Stadınıda inceledi. Vatandaşlar Tarafından geçmişte karpuz tarlası diye anılan stadın bugün Bilecik ilinin en güzel stadı haline getirilmesini sağladığı için gururla stadda maçı izledi.
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Bilecik eski milletvekili maç sonrası Osmaneli Tarım Kredi Kooperatifini Başkan Münür Şahin ile birlikte ziyaret etti. Kooperatif hakkında Müdür Mehmet Bayram'dan bilgi alarak faaliyetleri daha yukarıya çekecek projeleri paylaştı. Genel Müdür Fahrettin Poyraz, Osmaneli Tarım Kredi Kooperatifinin ilçemizde satış mağazası açması için talimatını verdi. Osmaneli’ndeki mağaza ilçelere örnek olacak bir satış mağazası olacak.
Çay bahçesinde halkla görüşen ve Osmanelililerle buluşan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz daha sonra ilçeden ayrıldı. Osmaneli halkının büyük takdirini kazanan Genel Müdür Poyraz’a büyük ilgi gösterildi. 
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ziyaretinden ve ilçeye büyük hizmetleri için Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü geçmiş üç dönemin Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz'a çok teşekkür etti ve “Osmaneli halkı hizmetleriniz için size minnettardır” dedi.

tarim-kredinin-ilk-magazasi-1.jpg

 

Bu haber toplam 2096 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.