TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLULUK ORANINA ULAŞTI

TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLULUK ORANINA ULAŞTI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr Harun Mindivan ve Osmaneli MYO müdürü Doç Dr Hasan Yamık, Öğretim Görevlisi Hemşerimiz...

A+A-

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr Harun Mindivan ve Osmaneli MYO müdürü Doç Dr Hasan Yamık, Öğretim Görevlisi Hemşerimiz Mesut Kaplan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti. Son derece verimli geçen görüşme sonrası Osmaneli'de yeni bölümler açılması, yeni derslikler sağlanması, ikinci öğretimlerin arttırılması sonrası öğrenci sayısında büyük artışın gerçekleştirlmesi gibi konular değerlendirildi ve işbirliğinin artmasının getireceği avantajlar değerlendirildi.
Osmaneli Belediyesi, Osmaneli Kaymakamlığı ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi işbirliği ile Osmaneli Meslek Yüksek Okulu yeni bölümler ve ikinci öğretime ilavelerle tarihin en yüksek doluluk oranına ve öğrenci sayısına ulaştı.
Öğrenci sayısı 1.300 kişiyi geçerken tüm dersliklerde doldu. Tüm öğrencilerimizin ikametgâhlarını Osmaneli'ye almaları için Belediyemiz girişimlere başladı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi değerli akademisyenleri ile Osmaneli Belediyesine her konuda yardımcı oluyor ve bunun sonuçları ilçeye yansıyor.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Belediyesi işbirliği birçok projede başarılı sonuçlar alınmasını sağlıyor. BEBKA Projelerinde işbirliği yapan iki kurum onaylanan projelerinde de birbirlerinin iştirakçisi oldular.
Osmaneli Meslek Yüksek Okulu içinde işbirliği yapan Osmaneli Belediyesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2019-2020 Eğitim Döneminde yeni bölümlerle öğrenci sayısında ciddi artış sağladılar. Özellikle Osmanlı mutfağı konusunda yeni acılan Aşçılık bölümü büyük ilgi görüyor. Osmaneli MYO yeni açılan bölümler ve öğrencilerin tercihi ile derslik olarakta tam kapasiteye erişti. Osmaneli Belediyemizin sağlayacağı yeni derslikler ve sonrası MYO nun açacağı ikinci öğretim ile öğrenci sayısını arttırmak mümkün olacak.
Başkan Münür Şahin yaptığı açıklamada;"Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve ona bağlı Osmaneli MYO ilçemiz için çok değerli. Projelerimizde bizlere destek olan ve birlikte hareket ederek Osmaneli eğitimine büyük katkılar sağlayan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi akademisyenlerine, değerli hocalarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

tarihin-en-buyuk-doluluk-oranina-ulasti-2.jpg

 

Bu haber toplam 5998 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum