TAM DONANIMLI İTFAİYE ARACI HİZMETE GİRDİ

TAM DONANIMLI İTFAİYE ARACI HİZMETE GİRDİ

Bayırköy Belediyesi araç filosunu genişletiyor. Belediye araç filosuna tam donanımlı bir itfaiye aracı ekledi. İtfaiye aracının hizmete alınması dolayısıyla,...

A+A-

Bayırköy Belediyesi araç filosunu genişletiyor. Belediye araç filosuna tam donanımlı bir itfaiye aracı ekledi. İtfaiye aracının hizmete alınması dolayısıyla, Bayırköy belediye binası önünde kurban kesimi yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Yaman, belediyenin önemli bir ihtiyacının daha karşılandığını belirterek "Beldemizde araç filomuzu yenilemeye devam ediyoruz. Son olarakta tam donanımlı itfaiyemizi halkımızın hizmetine sunduk. Milletce kötü olaylarla karşılaşılmamasını diliyorum. Hizmetlerin halkımızın refahı için devam edecektir. Bizleri yalnız bırakmayan belediye çalışanlarımıza meclis üyelerimize, il başkanımız sayın Fikret Karabıyık'a, Milletvekilimiz sayın Halil Eldemir'e ve dualarını bizden eksik etmeyen bugünde bizi yalnız bırakmayan belde halkıma teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

Devlet Malzeme Ofisine yapılan başvuru ile alınan itfaiye aracına üst yapı ekipmanları yaptırılarak Bayırköy'e kazandırıldı. İtfaiye aracı 18 m hidrolik merdiven, 5000 lt su tankı ve 500 lt köpük tankı özelliklerine sahip.

bayirkoy-(2).jpgbayirkoy-(3).jpgbayirkoy-(5).jpgbayirkoy-(6).jpg

itfaiye.jpgitfaiye-2.jpg

Bu haber toplam 2326 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.