STADYUM SORUNLARINA EL ATTI

STADYUM SORUNLARINA EL ATTI

24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den milletvekili seçilen Selim Yağcı, göreve başlar başlamaz ilimizdeki stadyum sorununa el attı.Vali Tahir Büyükakın...

A+A-

24 Haziran seçimlerinde AK Parti'den milletvekili seçilen Selim Yağcı, göreve başlar başlamaz ilimizdeki stadyum sorununa el attı.
Vali Tahir Büyükakın ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret eden Milletvekili Yağcı, ilimizdeki spor yatırımları hakkında istişarelerde bulundu. Milletvekili Yağcı, Bilecik ve Bozüyük şehir stadyumlarının yenilenmesi konusunda isteklerini aktardı.

Gençlik ve Spor Bakanlığındaki temaslarına ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Selim Yağcı, şunları kaydetti:
“Bilecik Valimiz Tahir Büyükakın ve Avukat Yeğenim Mustafa Yağcı ile birlikte kadim dostum, değerli kardeşim Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bey’e yeni görevlerinde hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.
Sayın Bakanımıza ilimizin temel sorunlarından olan Bilecik Şehir Stadyumu ve Bozüyük İlçe Şehir Stadyumunun yenilenmesi konusunda istek ve taleplerimizi aktardık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla ilimize kazandırmayı planladığımız spor alanındaki projelerimize verecekleri destekler sebebiyle teşekkür ediyorum.
Değerli Bakanımıza aziz milletimize hizmet yolunda üstlendikleri kutlu vazifelerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Bu haber toplam 3682 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.