SÖZ KONUSU OSMANELİ İSE GERİSİ TEFERRUAT

SÖZ KONUSU OSMANELİ İSE GERİSİ TEFERRUAT

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Meclisi üyelerini ve Gazetemiz Osmaneli Haber’i İçmelerde misafir etti.Mayıs ayı belediye meclisi toplantısında...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Belediye Meclisi üyelerini ve Gazetemiz Osmaneli Haber’i İçmelerde misafir etti.

Mayıs ayı belediye meclisi toplantısında kararlaştırılan belediye meclisi üyeleri ile sohbet toplantısına, Osmaneli’nin tek günlük gazetesi olan Osmaneli Haber’i de davet eden Belediye Başkanı Münür Şahin ile Belediye meclis üyeleri çalışmaları ve gündeme dair konuları istişare ettiler.

soz-konusu-osmaneli-ise-gerisi-teferruat-(3).jpg

CHP’li Belediye Meclis Üyelerinin şehir dışında olduklarından dolayı katılamadığı istişare toplantısından önce, başkan ve meclis üyeleri içmeler tesislerini gezdiler, incelemelerde bulundular. Daha sonra akşam yemeği yiyen başkan ve meclis üyeleri, belediye çalışmaları hakkında görüşmelerde bulundular. Belediye çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Şahin, “Osmaneli bizim, yapılan her hizmet vatandaşlarımız için. Her ne kadar partilerimiz ayrı olsa da bizler Osmaneli’ye hizmet için birlik beraberlik içerisinde kararlar alıyoruz. Elbette ki ayrı düştüğümüz noktalar oluyor fakat bu demokrasinin belediye meclisinde en iyi şekliyle uygulandığının bir göstergesidir. Belediye çalışmalarında bizlere her zaman destek veren Ak Partili, MHP’li ve CHP’li belediye meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Muhalefet Meclis üyeleri de, “Halkımız bizleri bu görevlere hizmet edelim diye seçtiler. Osmaneli’ye ve Osmaneli’de yaşayan hemşerilerimize yapılacak her hayırlı hizmette Belediye yönetimine destek olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bizler muhalefetiz, eksik gördüğümüz yerleri de kendilerine söyleyerek uyarı görevimizi yerine getireceğiz. Bu akşam güzel bir sohbet ve görüşme oldu. Bu gibi istişarelerin daha sık yapılmasında, bilgi alışverişinde bulunulmasında fayda mülahaza ediyoruz. Misafirperverliğinden dolayı Sayın Başkana teşekkür ediyoruz” dediler. 

soz-konusu-osmaneli-ise-gerisi-teferruat-(1).jpg

soz-konusu-osmaneli-ise-gerisi-teferruat-(1)-002.jpeg

Bu haber toplam 2024 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.