SONA YAKLAŞILIYOR

SONA YAKLAŞILIYOR

Geçtiğimiz yaz aylarında inşaatına başlanan, Osmaneli Belediyesinin en pahalı yatırımları arasında yer alan Otogar, benzin istasyonu ve hal binasında...

A+A-

Geçtiğimiz yaz aylarında inşaatına başlanan, Osmaneli Belediyesinin en pahalı yatırımları arasında yer alan Otogar, benzin istasyonu ve hal binasında sona yaklaşılıyor. Bilecik ilinin Bakanlık onaylı tek resmi Hal binası inşaatının tamamlanması ile birlikte tarım kenti olan Osmaneli’de çiftçiler ürünlerini hem daha iyi paralara, hem de daha güvenli bir şekilde satacaklardır. 2023 hedeflerine hızla yol almakta olduklarını belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; 
“Otogar, otel, hal binası, hal idari binası ve akaryakıt istasyonu yatırımımızda alt yapı ve çevre düzenlemesine başladık.

sona-yaklasiliyor-4.jpg
Osmaneli için tek düşüncemiz zamanı yatırımla, hizmetle tamamlamak. Bu güzel kente, bu tarihi mekâna hizmet etmeyi Allah nasip ettiği için Allah’a şükrediyoruz. Yatırmlara hız kesmeden devam ediyoruz.
Osmaneli kimsenin tahmin bile edemiyeceği çizgiye 2023 yılında erişecektir. Osmaneli birlik ve beraberlik içinde hedeflerine Allah izin verdiği ve nasip ettiği sürece ulaşacaktır. Bugün devam eden yatırımlarımızda son durumları gözden geçirdik.
Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilimiz, il başkanımız, il genel meclisi üyelerimiz, ilçe başkanımız, tüm belediye meclis üyelerimizin desteği ve halkımızın duaları ile hadeflerimize hızla ulaşıyoruz” dedi. 

sona-yaklasiliyor-2.jpg

 

Bu haber toplam 2361 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum