SON SÖZLER SÖYLENECEK

SON SÖZLER SÖYLENECEK

24 Haziran seçimlerine 2 gün kaldı. Yıllardan beri her seçimde Osmaneli ilçesinde, son Cuma günü seçimlere katılan siyasi partiler miting yapıyorlar....

A+A-

24 Haziran seçimlerine 2 gün kaldı. Yıllardan beri her seçimde Osmaneli ilçesinde, son Cuma günü seçimlere katılan siyasi partiler miting yapıyorlar. İlçe seçim kurulunca siyasi partiler arasında çekilen kurada her siyasi partiye 45 dakikalık miting zamanı ayrılıyor. Osmaneli merkezinde Kapalı Pazarın önünde yapılan son mitinglere seçmenler yoğun ilgi gösteriyorlar. 
24 Haziran seçimleri için 22 Haziran Cuma günü Ak Parti, CHP ve MHP Osmaneli’de miting yapacaklar. Ak Parti’nin mitingi saat 11.00 ila 11.45 arasında olacak. Milletvekili adaylarının konuşacağı Ak Parti mitinginden sonra 15.30-16.15 saatleri arasında ise CHP’nin mitingi yapılacak. Saat 16.15-17.00 arasında da Saadet Partisi miting düzenleyecek. 24 Haziran seçimlerine katılan İYİ Parti ve MHP ilçe başkanları Osmaneli ilçesinde miting düzenlemeyeceklerini açıkladılar. 
Her seçimde geleneksel hale gelen Osmaneli mitingleri, siyasi partilerin ve adaylarının vatandaşlara son kez seslenme ve vaatlerini anlatma fırsatı veriyor. Mitinglerinin kapalı Pazar yerinin önünde yapılması da, pazara gelen vatandaşların oy verecekleri adayları son kez dinleme ve seçimler için karar vermelerine yardımcı oluyor. 

 


Bu haber toplam 3642 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.